Nieuws

Openstaande vacature: North Sea Port zoekt Financieel Manager voor vestiging Gent

Gepubliceerd op ma 23 apr 2018
North Sea Port zoekt een Financieel Manager. Deze vacature betreft vestiging Gent.

North Sea Port staat voor de havengebieden van Borsele, Vlissingen, Terneuzen en Gent, één van de snelst groeiende havens van Europa. Het havenbedrijf legt zich toe op de ontwikkeling, het beheer en de promotie van de haven. Dagelijks zetten 250 medewerkers zich hiervoor samen in. Om North Sea Port te versterken en deze missie te realiseren, zijn we voor onze vestiging in Gent op zoek naar een:

FINANCIEEL MANAGER

Hoe maak jij het verschil?

Je bent verantwoordelijk voor een tijdige en kwaliteitsvolle oplevering van alle vereiste financiële documenten en rapporteringen. Je treedt op als projectmanager, begeleidt audits, staat mee in voor managementrapportering… Je werkt nauw samen met de financieel directeur en coördineert mee de werking van de afdeling. Je staat samen met de financieel directeur als leidinggevende in voor de integratie van de afdelingen ten gevolge van de fusie tot North Sea Port.

Jouw troeven 

Je toont interesse voor het ruimere beleidskader waarbinnen je jouw opdrachten realiseert. Je kent het verhaal achter de cijfers. Je weet anderen zowel vanuit jouw expertise als vanuit jouw persoonlijkheid te motiveren en te overtuigen. Je hebt ervaring met projectmatig en procesmatig werken en bent een teamspeler die op een positief kritische manier meedenkt over oplossingen en daarbij verschillende belangen weet te integreren. Je hebt minstens een masterdiploma én relevante werkervaring. 

Wat kan je van ons verwachten?

Een boeiende job met ruime opleidingskansen en fijne collega’s. Een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur in een moderne en toekomstgerichte werkomgeving met veel aandacht voor welzijn. Een aantrekkelijk loonpakket. Relevante ervaring wordt gewaardeerd. 

Ben jij de enthousiaste collega naar wie wij op zoek zijn? 

Neem contact op met Evelien Meirlaen, HR Manager op het nummer 09 251 05 50 of via e-mail: evelien.meirlaen@northseaport.com.