Jobs

Adviseur Employer Branding & HR-communicatie

Heb je een passie voor communicatie en marketing en ben je geboeid door het werkveld van HR? Heb je zin in een nieuwe uitdaging en kom je graag terecht in een veelzijdige werkomgeving waar initiatief en samenwerking worden aangemoedigd? Dan is dit iets voor jou!

We zoeken versterking op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en employer branding. Daarbij ben je de liaison tussen onze HR- en communicatie experten. Kom aan boord van ons topteam van #grensverleggers, bepaal mee wie onze nieuwe collega’s worden en ontdek de wereld van de haven van binnenuit!

Jouw uitdaging

Je leidt potentiële sollicitanten naar onze vacatures en maakt ze enthousiast voor een job als #grensverlegger bij onze organisatie.

Je doet dit door het werkgeversmerk sterk en aantrekkelijk te positioneren. Je denkt na over content op korte en langere termijn, je ontwikkelt producten, gaat op zoek naar de best passende (digitale) kanalen…

Je adviseert het HR-team voor specifieke campagnes en biedt ondersteuning bij (job)events. Dit alles in lijn met het werkgeversmerk. Met jouw wervende pen wakker je de nieuwsgierigheid van toekomstige #grensverleggers aan. Wanneer je een vacature hebt gelanceerd, volg je deze ook samen met de HR-collega’s nauw op. Je behoudt het overzicht en werkt planmatig.

Je bent nieuwsgierig naar de return van jouw inspanningen. Daarom verzamel je relevante data, analyseer je deze en stuur je bij om zo tot de best mogelijke resultaten te komen.

Je maakt deel uit van het HR-team, maar staat ook in nauw contact met de collega’s van externe communicatie. In overleg met de collega’s van interne communicatie bouw je parallel ook intern verder aan een sterk werkgeversmerk en het North Sea Port-DNA.

Jouw talenten

 • Je hebt een passie voor jouw vakgebied. Je weet wat er reilt en zeilt en slaagt erin om dit in jouw dagelijkse werkcontext te integreren. Ook inzake digitale communicatie ben je een vis in het water.
 • Vanuit je expertise weet je anderen te enthousiasmeren. Je bent communicatief vlot en bezit de nodige overtuigingskracht. Je bent communicatief allround en weet jou goed in jouw doelgroep in te leven, over de landsgrenzen heen.
 • Je weet je vlot aan te passen aan veranderende omstandigheden, je toont je ondernemend en getuigt van een hands-on mentaliteit. Je vindt het fijn om kansen te creëren en kansen te grijpen.
 • #grensverleggers werken samen! Alleen als je weet te verbinden is deze job iets voor jou.
 • Je kan mee de koers bepalen, maar tegelijk voer je ook zelf heel wat punctuele taken uit zoals redactioneel werk, het plaatsen van vacatures, het opvolgen van analytics… Je doet dit dan ook graag zorgvuldig en haalt energie uit de variatie in het takenpakket.

Wie zoeken we?

 • Je hebt een achtergrond in communicatie, marketing of branding én minstens een eerste werkervaring waar je de kans kreeg om jouw vaardigheden en kennis aan te scherpen;
 • Ervaring of affiniteit met employer branding of met het werkveld van HR is voor ons extra waardevol;
 • Je voelt je thuis in een dynamische context waar je samen met je collega’s grenzen verlegt om te werken aan de uitdagingen van vandaag en morgen.
 • Je hebt minstens een bachelor werk- en denkniveau (diploma en/of gelijkwaardig door ervaring).
 • Je bent bereid om in de verschillende locaties van North Sea Port (België én Nederland) te werken.

Wat kan je van ons verwachten?

 • Een dynamische, positieve en informele werksfeer waarin we aandacht hebben voor welzijn en waar initiatief en eigenaarschap wordt aangemoedigd.
 • Een marktconform en aantrekkelijk salarispakket. Relevante ervaring wordt gewaardeerd. Meer info op te vragen.
 • Je werkt vanuit hoofdstandplaats Gent of Terneuzen, maar krijgt de kans om ook te werken op een van de andere mooie locaties van North Sea Port.

Wil je graag meer te weten komen over wat het betekent om bij North Sea Port te werken?

Ontdek de redenen om voor North Sea Port te werken.

Klaar om samen grenzen te verleggen? Kom dan bij ons aan boord!

Mail jouw cv en motivatiebrief met een duidelijke vermelding van ‘Adviseur employer branding en HR-communicatie’ naar jobs@northseaport.com.

Solliciteren kan tot en met 12 februari 2023. Wil jij deel uitmaken van ons topteam #grensverleggers? Wacht dan niet tot de laatste dag. Mail jouw sollicitatie en wij gaan er meteen mee aan de slag!

Vragen?

Heb je vragen over de arbeidsvoorwaarden of de job? Contacteer dan:

Lara Serpentier (HR Business Partner)of Marjan Langendoen (Manager HR) 

Wil je meer te weten komen wat werken bij het havenbedrijf North Sea Port concreet inhoudt?

Neem dan zeker een kijkje op onze website.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.