Jobs

Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling

Port Development & Innovation
Zet je passie voor ruimtelijke ontwikkeling in bij ons topteam van #grensverleggers! Als Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling leid je projecten, verbind je stakeholders en laat je een impact achter in een dynamische Europese tophaven. Zin in gekregen? Laten we samen grenzen verleggen!

Wij zijn op zoek naar een Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling voor ons topteam van #grensverleggers te versterken!


Als Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling werk je in het cluster Port Development & Innovation. Dit cluster houdt zich bezig met een veelheid aan thema’s zoals ruimtelijke ontwikkeling, mobiliteit, logistiek, circulariteit, duurzaamheid en energie op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Als Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling sta je in voor volgende zaken:

 • Je adviseert en werkt mee aan de voorbereiding, uitwerking en uitvoering van grensoverschrijdende (gebieds)ontwikkelingsprogramma’s en projecten. Je zorgt hierbij dat er voldoende uit te geven terreinen beschikbaar zijn en bestaande terreinen optimaal worden ingericht.
 • Bij grootschalige ontwikkelingen stuur je project overschrijdende zaken aan en fungeer je als projectleider. In kleinere projecten ga je zelfstandig aan de slag.
 • Je werkt multidisciplinair samen met collega’s vanuit diverse clusters zoals Finance, Commercial Affairs en Legal.
 • Je legt verbinding en vertegenwoordigt de organisatie in overleggen met diverse stakeholders.

Waarom jij bij ons wilt werken:

North Sea Port is een Europese tophaven die altijd in beweging is. We dragen actief bij aan de groei en ontwikkeling van onze regio en de veiligheid binnen ons havengebied – en we doen dat met de blik vooruit.


Om onze ambities te realiseren hebben we een topteam van #grensverleggers aan boord. Maar waarom kiezen zij elke dag opnieuw voor North Sea Port?

 • We bieden een unieke werkomgeving in een interessante en grensoverschrijdende context waarbij we je beloven dat je impact kunt creëren: zowel binnen de organisatie, op economisch-maatschappelijk vlak én op jouw loopbaan. Want kansen grijpen en kansen creëren, dat doen #grensverleggers.
 • We werken met toffe collega’s, staan in voor een dynamische werkomgeving én bieden tegelijkertijd een warme en open sfeer met respect voor elkaar.
 • We bieden een aantrekkelijk salarispakket dat passend is bij je opleiding en ervaring, maar bieden ook interessante secundaire voorwaarden die bijdragen aan jouw welzijn en ontwikkeling.

Wil je alle redenen ontdekken om voor North Sea Port te werken?

Ontdek ze hier.

Jij bent de #grensverlegger die wij zoeken:

 • Je beschikt over een HBO/bachelor of academisch werk- en denkniveau en hebt een relevante opleiding afgerond.
 • Je hebt kennis van gebiedsontwikkeling en ruimtelijke opgaven.
 • Je krijgt energie van het samenwerken met in- en externe stakeholders.
 • Ervaring met projectmatig werken is een pré.
 • Je bent resultaat- en oplossingsgericht en beschikt over een analytische blik en uitstekende communicatieve- en adviesvaardigheden.

Klaar om samen grenzen te verleggen? Kom dan bij ons aan boord!

Klaar om samen grenzen te verleggen? Wacht dan niet af, vul onderstaand sollicitatieformulier in en wij gaan er mee aan de slag!

Solliciteer nu

Heb je nog vragen? 

Wens je meer info over de job?

Neem contact op met Els Bonte (Manager Port Development & Innovation)

Wil je meer info over de arbeidsvoorwaarden?

Neem contact op met Marjan Langendoen (HR Manager)