Nieuws

Bedrijven in North Sea Port presenteren zich op Jobbeurs op 25 mei

Gepubliceerd op do 23 mei 2019
Tientallen bedrijven in North Sea Port zijn op zoek naar mensen om hun openstaande vacatures in te vullen. Om in contact te komen met nieuwe medewerkers, presenteren ze zich op zaterdag 25 mei op de Jobbeurs in Gent.

In het grensoverschrijdende havengebied zijn bedrijven gevestigd die onder meer in de chemie-, logistiek- en transportsector actief zijn. Jobs als onderhoudsmecanicien en procesoperator staan bovenaan de lijst van meest gezochte profielen, maar ook ICT-medewerkers, commercieel-technisch medewerker, chauffeurs en ingenieurs zijn welkom. Geïnteresseerden kunnen op de Jobbeurs in gesprek gaan met ruim 30 Vlaamse en Nederlandse bedrijven en werkgevers.

Werken over de grens

Zowel werkzoekenden als werkgevers kunnen op de beurs terecht. Met name het werken over de grens heeft de aandacht. Maar er kan ook een cv-check gedaan worden of wie meteen een match heeft, kan ter plaatse solliciteren op een job.

Praktisch

De jobbeurs vindt plaats op zaterdag 25 mei van 10 tot 15 uur, in het VDAB Opleidingscentrum, Maï Zetterlingstraat 70, 9042 Desteldonk. Meer informatie over de bereikbaarheid is terug te vinden op de website.