Nieuws

Bekijk de uitzending van HavenTV North Sea Port van donderdag 7 juni

Gepubliceerd op do 7 jun 2018
Op donderdag 7 juni werd de derde aflevering van HavenTV North Sea Port uitgezonden op de Oost-Vlaamse zender AVS en op Omroep Zeeland. In deze aflevering maak je kennis met het reilen en zeilen in de haven. De aflevering kan ook bekeken worden op het YouTube-kanaal van North Sea Port.

In deze derde aflevering kreeg u het volgende te zien:

  • De verkeersleiding van North Sea Port. Wat gebeurt er allemaal in de haven als er een indrukwekkend groot schip komt aanvaren? Het verkeer in de havengebieden van Gent, Terneuzen en Vlissingen wordt in goede banen geleid door de verkeersleiding.
  • De totale optelsom van alle kademuren van North Sea Port bedraagt 55 km.
  • Bezoek en beleef North Sea Port tijdens de Zeeuwse Havendagen op vrijdag 22 t.e.m. zondag 24 juni. Op een unieke manier kunt u de haven ontdekken vanop het water en per bus. Daarnaast krijg je als bezoeker ook de kans om tijdens verschillende bedrijfsbezoeken een blik achter de schermen te werpen bij de vele bedrijven die in het havengebied actief zijn.

Als u de reportage hebt gemist of niet kon bekijken, dan kunt u deze herbekijken via het YouTubekanaal van North Sea Port.