Jobs

Financieel adviseur – Business- en projectcontroller

Ken jij het verhaal achter de cijfers? Leg je vlot verbanden tussen info en slaag je er makkelijk in om een onderbouwd advies uit te brengen? Ben jij in jouw element als schakel tussen finance en business? Dan is deze vacature iets voor jou!

Je komt terecht in een unieke werkomgeving waar jij elke dag mee het verschil maakt. Samen met onze #grensverleggers bouw je mee aan een financieel gezond North Sea Port waardoor we als connector kunnen blijven investeren voor onze klanten en aandeelhouders.

Jouw uitdaging

Je bent verantwoordelijk voor het verder optimaliseren van de cyclus van de financiële managementrapportering en de controlling activiteiten. Je coördineert het proces van de meerjarenbudgetten, (rolling) forecasts en rapportering en biedt hierbij ook inhoudelijk ondersteuning aan de collega’s van de diverse clusters.

Je treedt op als business partner en draagt zo ook bij aan het verhogen van het financieel bewustzijn in de organisatie. Je creëert draagvlak en bent een connector.

Als project controller breng je inzicht in het te verwachten rendement en risico’s van onze projecten. Je maakt deel uit van een multidisciplinair projectteam en bent een volwaardige gesprekspartner bij de opstart van de projecten. Je ondersteunt projectleiders doorheen de levensduur van hun projecten.

Je rapporteert rechtstreeks aan de Manager Finance. Naast risicobeheersing binnen projecten werken jullie samen als team ook aan de coördinatie en opvolging van het corporate risk management.

Jouw talenten

 • Je hebt interesse voor het bredere beleidskader waarbinnen je jouw opdrachten realiseert en kent het verhaal achter de cijfers.
 • Je haalt energie uit analyses uitvoeren om een onderbouwd advies te kunnen uitbrengen. Daarbij weet je hoofd- en bijzaken te scheiden.
 • Je werkt verbindend en weet anderen zowel vanuit jouw expertise als persoonlijkheid te motiveren.
 • Je bent een teamspeler die op een positief kritische manier meedenkt over oplossingen, deze vanuit verschillende invalshoeken weet te benaderen en daarbij verschillende belangen weet te integreren.
 • Je hebt ervaring met proces- en projectmatig werken en neemt ook zelf het initiatief om werkprocessen te optimaliseren.

Wie zoeken we?

 • Je hebt een eerste relevante werkervaring, bij voorkeur in business- en/of projectcontrolling.
 • Ervaring in (management)rapportering en/of risk management is voor ons extra waardevol.
 • Je voelt je thuis in een dynamische context waar je samen met je collega’s grenzen verlegt om te werken aan de uitdagingen van vandaag en morgen.
 • Je hebt een master werk- en denkniveau (diploma en/of gelijkwaardig door ervaring).
 • Je hebt gevorderde kennis van Excel en bent vertrouwd met het gebruik van ERP.
 • Je bent bereid om op de verschillende locaties van North Sea Port (België én Nederland) te werken.

Wat kan je van ons verwachten?

 • Een dynamische, positieve en informele werksfeer waarin we aandacht hebben voor welzijn en waar initiatief en eigenaarschap wordt aangemoedigd.
 • Een marktconform en aantrekkelijk salarispakket passend bij je opleiding en ervaring.
 • Je werkt vanuit hoofdstandplaats Gent of Terneuzen, maar krijgt de kans om ook te werken op een van de andere mooie locaties van North Sea Port.
 • Wil je graag meer te weten komen over wat het betekent om bij North Sea Port te werken?

Ontdek hier de redenen om voor North Sea Port te werken.

Hoe pakken we het aan?

Onder het genot van een kop koffie bespreken we tijdens het eerste gesprek jouw kandidatuur, motivatie en verwachtingen ten aanzien van de vacature. Op onze beurt vertellen we jou graag wat meer over de inhoud van de functie en niet te vergeten de werkomgeving! In een vervolggesprek gaan we dieper in op de functie en je kandidatuur. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Klaar om samen grenzen te verleggen? Kom dan bij ons aan boord!

Mail jouw cv en motivatiebrief met een duidelijke vermelding van ‘financieel adviseur’ naar jobs@northseaport.com.

Solliciteren kan tot en met 30 november 2022. Wil jij deel uitmaken van ons topteam #grensverleggers? Wacht dan niet tot de laatste dag. Mail jouw sollicitatie en wij gaan er meteen mee aan de slag!

Vragen?

Heb je vragen over de job?

Contacteer dan Hans Baljeu (Manager Finance)

Heb je vragen over de procedure of de arbeidsvoorwaarden?

Contacteer dan Lara Serpentier (HR Business Partner)

Wil je meer te weten komen wat werken bij het havenbedrijf North Sea Port concreet inhoudt? Neem dan zeker een kijkje op www.northseaport.com/jobs.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.