Nieuws

Havenbedrijf North Sea Port lanceert nieuw werkgeversmerk: #grensverleggers

Gepubliceerd op do 13 jan 2022
Het inluiden van het jaar 2022 staat voor het havenbedrijf North Sea Port gelijk aan het verder uitbouwen van ons werkgeversmerk. Met een eenduidig verhaal wordt beschreven waar we voor staan als organisatie en werkgever die de haven uitbaat.

Het nieuwe concept #grensverleggers zet het havenbedrijf nog sterker op de kaart.

Top-tien van Europa

North Sea Port behoort tot de top-tien van de Europese havens. Een haven die letterlijk over de Nederlands-Vlaams/Belgische grens gaat. Als havenbedrijf dragen we actief bij aan de groei en ontwikkeling van de regio, een vlot scheepvaartverkeer en de veiligheid binnen het havengebied – en we doen dat met de blik vooruit.

Topteam aan boord

Om de ambities van het havenbedrijf te realiseren, hebben we een topteam aan boord. Gedreven grensverleggers die het voortouw durven en mogen nemen.

De campagne #grensverleggers dekt de lading op verschillende vlakken, letterlijk én figuurlijk: als havenbedrijf overschrijden we geografische grenzen, als werkgever moedigen we ideeën en talentontwikkeling aan, om persoonlijke grenzen te verleggen. 

We bieden een inspirerende en dynamische werkomgeving waarin je alle ruimte krijgt om jezelf te ontplooien en nieuwe ideeën te ontwikkelen. Een warme thuishaven waar je jezelf kunt zijn. Zo bouwen we samen, als één community, aan de grensoverschrijdende haven van morgen.

Samen grenzen verleggen?

Kijk jij er naar uit om mee grenzen te verleggen? Bekijk dan zeker onze openstaande vacatures of solliciteer spontaan. Wat werken bij het havenbedrijf North Sea Port inhoudt, kom je verder te weten via www.northseaport.com/jobs.

Ontdek wat #grensverleggers zijn via onderstaande video:

Zelf groeien & laten groeien.

Dat doen wij als #grensverlegger.