Nieuws

Jobbeurs in de haven van North Sea Port op dinsdag 17 april

Gepubliceerd op wo 11 apr 2018
De Stad Gent en de VDAB organiseren op dinsdag 17 april een grensoverschrijdende jobbeurs in de haven. Werkzoekenden krijgen de kans om op één middag 28 ondernemingen, die actief zijn in het havengebied van North Sea Port, te ontmoeten. In totaal zoeken zij naar meer dan 150 uiteenlopende profielen

Deze jobbeurs heeft een grensoverschrijdend karakter. Heel wat Vlaamse en Zeeuwse bedrijven in North Sea Port zullen hier op aanwezig zijn waardoor werkzoekenden uit de Gentse regio en uit Zeeland welkom zijn.

Banen als ‘productiearbeider’ en ‘onderhoudsmecanicien’ prijken bovenaan de lijst van meest gezochte profielen. Maar ook procesoperators, commercieel-technisch medewerkers, chauffeurs en ingenieurs zijn erg gezocht.

Werkzoekenden krijgen tijdens de jobbeurs de kans om de werkgever persoonlijk te ontmoeten en gericht vragen te stellen. Daarnaast kunnen zij zich meteen inschrijven voor de openstaande vacatures van de aanwezige bedrijven in het havengebied. Bezoekers die hun cv meebrengen, kunnen die meteen laten checken.

Deelnemende bedrijven

De volgende bedrijven nemen deel: A.C. Rijnberg wegtransport, AGO Jobs & HR, ArBS Contracting, Camsotech European R&D Centre nv, Darling Ingredients (Rousselot / Sonac), Daxxa Personeelsdiensten, DFDS Logistics, DS Smith packaging, Eures Scheldemond, Galloo afdeling Gent, Graphius Group (Geers Offset), ICL-IP Terneuzen, Imerys Talc Belgium, Lineas, Mainfreight, Manpower onsite DSV en KTN Gent Zeehaven, Stora Enso, Tailormade Logistics, t-interim, TMS Industrial Services, Transport Mervielde, Uitzendbureau Startalent, Verbrugge Terminals, Volvo Car Gent, Volvo Truck Group, Vyncolit en Yellow Selectie.

Praktische informatie jobbeurs

De jobbeurs vindt plaats in het Aanwervingslokaal van de Havenarbeiders, Singel 31B, 9000 Gent. Wie niet over eigen vervoer beschikt, kan vanaf het station Gent-Dampoort gebruik maken van een pendelbus (Max Mobiel) die heen en terug rijdt van en naar het Aanwervingslokaal in het havengebied. De jobbeurs start om 13.30 uur en duurt tot 17 uur.