Jobs

Juridisch Medewerker

Ben jij een juridisch-administratieve duizendpoot? Werk je graag lokaal verankerd, maar in een internationale en dynamische omgeving? Ben je benieuwd naar wat er in een havenbedrijf allemaal speelt inzake juridische onderwerpen? Voel je je ook goed in een rol als aanspreekpunt of vertrouwenspersoon?

Jouw uitdaging

Je levert jouw bijdrage aan het opstellen, beoordelen en beheren van juridische documenten & dossiers o.a. (concept)overeenkomsten, vergunningen, voorkooprechten, doorbelastingen, beleidszaken…

Ad hoc komen er ook vragen van collega’s en externen bij jou terecht waarbij jij vanuit jouw expertise kan adviseren of intern doorverwijzen. Zo krijg je snel de kans om jouw kennis te verruimen.

Op basis van jouw verworven kennis van relevante wet- en regelgeving durf je een standpunt innemen en denk je mee na over juridisch mogelijke oplossingen. Je houdt je kennis eveneens actief up-to-date. Daarnaast treed je met collega’s in overleg en onderhoud je contacten met advocaten, gemeenten, notarissen of anderen (vb. kadaster). Je legt verbanden tussen informatie en probeert alles in een conclusie samen te brengen.

Je bewaakt de voortgang en levert binnen de afgesproken deadline een kwalitatief resultaat af. Zo draag je bij tot de teamdoelstellingen en de tevredenheid van collega’s en stakeholders.

Je bouwt mee aan interne kennis- en databanken volgens de richtlijnen en afspraken zodat zaken snel en vlot reproduceerbaar zijn en er managementrapportage vanuit de afdeling kan zijn. Je voert daarbij ook zelf ondersteunende taken inzake data(kwaliteit) uit in diverse digitale toepassingen.

Jouw talenten

 • Je levert graag een kwalitatief resultaat af en haalt er voldoening uit om zo jouw steentje bij te dragen.
 • Je onderzoekt probleemstellingen, vragen, dossiers … op een grondige manier. Je legt vlot verbanden tussen informatie en speelt adequaat in op wijzigende omstandigheden.
 • Je bent een teamspeler maar kan ook zelfstandig plannen, organiseren en taken afwerken.
 • Je organiseert je efficiënt en volgt actief de voortgang van jouw dossiers en projecten op.
 • Je bent een vlotte communicator, zowel schriftelijke als mondeling.
 • Je bezit een gezonde dosis leergierigheid en leerbereidheid.

Wie zoeken we?

 • Je voelt je thuis in een dynamische context waar je samen met je collega’s grenzen verlegt om te werken aan de uitdagingen van vandaag en morgen.
 • Je vindt het fijn om kansen te creëren en kansen te grijpen
 • Vanuit opleiding en/of werkervaring ken je de beginselen van recht en verzekeringen. Affiniteit met fiscaliteit is een plus.
 • Je hebt minstens een bachelor werk- en denkniveau (diploma en/of gelijkwaardig door ervaring).
 • Je bent bereid om ook meer ondersteunende, maar minstens even belangrijke, taken uit te voeren.

Wat kan je van ons verwachten?

 • Een dynamische, positieve en informele werksfeer waarin we aandacht hebben voor elkaar. Initiatief en eigenaarschap moedigen we aan!
 • Een marktconform en aantrekkelijk salarispakket:
  De functie van Juridisch medewerker komt overeen met salarisband 5. Het bruto maandloon situeert zich tussen 3527 euro en 4607 euro . Relevante ervaring wordt gewaardeerd.
 • Verder geniet je onder meer van een mogelijkheid tot bedrijfsfiets, een interessante groepsverzekering, een volledige dertiende maand, maaltijdcheques t.w.v. € 8 per gewerkte dag, een netto onkostenvergoeding, een gratis hospitalisatieverzekering, een aanvullende ziekteverzekering, ...
 • Je werkt vanuit hoofdstandplaats Gent, maar krijgt de kans om ook te werken op een van de andere mooie locaties van North Sea Port.

Wil je graag meer te weten komen over wat het betekent om bij North Sea Port te werken?

Ontdek de redenen om voor North Sea Port te werken.

Klaar om samen grenzen te verleggen?
Kom dan bij ons aan boord!
Mail jouw cv en motivatiebrief met als onderwerp ‘Juridisch medewerker’ naar jobs@northseaport.com

Solliciteren kan tot en met maandag 4 juli 2022.

Wil jij deel uitmaken van ons topteam #grensverleggers? Wacht dan niet tot de laatste dag. Mail jouw sollicitatie en wij gaan er meteen mee aan de slag!

Vragen?

Heb je nog vragen over de arbeidsvoorwaarden of de selectieprocedure? Contacteer dan Lara Serpentier, HR Business Partner.

Heb je nog vragen over de job zelf? Contacteer dan Astrid van der Werff-Wensveen, Head of legal.

Wil je meer te weten komen wat werken bij het havenbedrijf North Sea Port concreet inhoudt? Neem dan zeker een kijkje op www.northseaport.com/jobs

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Kijk voor al onze vacatures op onze jobpagina