Nieuws

Lijndiensten online te raadplegen

Gepubliceerd op di 15 okt 2019
North Sea Port biedt als multimodale diepzeehaven tientallen lijndiensten aan naar havens in Europa of elders in de wereld. Deze lijndiensten zijn vanaf nu online te raadplegen.

De haven biedt multimodale transportoplossingen via 4 types lijndiensten: deepsea, shortsea, via binnenvaart en per spoor. Breakbulk, containers, stukgoed, projectlading, gekoeld vervoer, ro/ro en trailers worden zo via regelmatige verbindingen (sommige dagelijks) getransporteerd.

De nieuwe Liner Services tool van North Sea Port biedt zicht op de uitgebreide intermodale verbindingen naar het Europese achterland vanuit de terminals in North Sea Port alsook van de betrokken rederijen en bedrijven.

Multimodale haven

North Sea Port is een logistiek knooppunt, centraal in Europa. Door haar ligging in West-Europa en haar infrastructuur - op kruispunt van de Europese vervoersmogelijkheden - is het een echte multimodale haven. North Sea Port ligt als diepzeehaven in de Hamburg - Le Havre Range, pal in het midden van West-Europa en langs de grote North Sea - Mediterranean en Rhine - Alpine corridors.