Jobs

Medewerker Finance

Heb jij affiniteit met cijfers en vind je het leuk om met facturen bezig te zijn? Wil jij graag werken voor een Europese tophaven met meer dan 500 klanten? Dan is deze job voor jou!

Jouw uitdaging

North Sea Port is op zoek naar een Medewerker Finance. Je draagt zorg voor een correcte financiële administratie en bent primair verantwoordelijk voor de dagelijkse verkoopadministratie: je factureert zee- en binnenhavengeld, concessies/erfpachten en overige opbrengsten. Je hebt daarbij regelmatig telefonisch en schriftelijk contact met klanten en hebt ook een rol in het inningsproces (aanmaningen).

Daarnaast ondersteun je de collega’s van de afdeling bij diverse administratieve en secretariële werkzaamheden zoals het behandelen van binnengekomen post/mail/telefoon, het plannen van vergaderingen, etc.

Wie zoeken we?

  • Je voelt je thuis in een dynamische omgeving waar je samen met je collega’s grenzen verlegt om te werken aan de uitdagingen van vandaag en morgen. 
  • Je beschikt over een afgeronde opleiding bij voorkeur in de richting van bedrijfsadministratie en/of verkoop met een aantal jaar ervaring in een soortgelijke rol. Ervaring met Excel is een pre.
  • Je kunt goed zelfstandig werken, maar werkt ook in teamverband uitstekend samen.
  • Je werkt nauwkeurig en bent resultaat- en oplossingsgericht ingesteld. Je beschikt over goede organisatorische en communicatieve vaardigheden (kennis van Frans/Duits/Engels is een pre).

Wat kan je van ons verwachten?

  • Een dynamische, positieve en informele werksfeer waarin we aandacht hebben voor welzijn en waar initiatief en eigenaarschap worden aangemoedigd.
  • Een marktconform en aantrekkelijk salarispakket passend bij je opleiding en ervaring.
  • Je werkt vanuit hoofdstandplaats Terneuzen of Gent, maar bent bereid om ook te werken op een van de andere mooie locaties van North Sea Port.

Wil je graag meer te weten komen over wat het betekent om bij North Sea Port te werken?

Ontdek de redenen om voor North Sea Port te werken.

Hoe pakken we het aan?

Onder het genot van een kop koffie bespreken we tijdens het eerste gesprek jouw kandidatuur, motivatie en verwachtingen ten aanzien van de vacature. Op onze beurt vertellen we jou graag wat meer over de inhoud van de functie en niet te vergeten de werkomgeving! In een vervolggesprek gaan we dieper in op de functie en je kandidatuur. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Klaar om samen grenzen te verleggen? Kom dan bij ons aan boord!

Solliciteer door jouw cv en motivatiebrief te mailen naar jobs@northseaport.com met een duidelijke vermelding van de functie ‘Medewerker Finance’. Solliciteren kan tot en met 3 februari 2023.

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen over de arbeidsvoorwaarden of de selectieprocedure?

Contacteer dan Ann Verschueren (HR Business Partner)

Heb je nog vragen over de job zelf?

Contacteer dan Hans Baljeu (Manager Finance)