Nieuws

NIEUW! De eerste HavenTV North Sea Port op donderdag 5 april op AVS en Omroep Zeeland

Gepubliceerd op di 3 apr 2018
De eerste uitzending van HavenTV North Sea Port zal plaatsvinden op donderdag 5 april om 18 uur op de regionale zenders AVS en Omroep Zeeland. Een unieke kans voor de kijkers uit Oost-Vlaanderen en Zeeland om kennis te maken met het reilen en zeilen in een grensoverschrijdende haven.

In de eerste aflevering krijgt u het volgende te zien:

  • Sinds 8 december zijn we een fusiehaven, maar hoe ervaart de bedrijfswereld in het havengebied deze fusie? Enkele prominenten delen graag hun reactie.
  • Bent u ook benieuwd naar de omvang van het hele havengebied van North Sea Port?
  • Hoe is het om te werken in een grensoverschrijdend havengebied? Enkele werknemers in de haven vertellen u met veel plezier hoe het is om over de landsgrens te werken.
  • Op zondag 8 april vindt de North Sea Port Run Gent plaats; een bijzondere kans om het Gentse havengebied lopend of fietsend te verkennen.

Nieuwsgierig naar wat er allemaal in de haven valt te beleven? Kijk dan zeker op donderdag 5 april om 18 uur op de regionale telvisiezenders AVS of Omroep Zeeland. Vanaf vrijdag 6 april kunt u de volledige reportage terugvinden op het YouTubekanaal van North Sea Port.