Jobs

Office Assistant Projects

Ben jij een enthousiaste ondersteuner in hart en nieren? Werk je graag in een projectenomgeving en help je graag mee om nieuwe infrastructuur in het havengebied te ontwikkelen? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Wij zijn op zoek naar een Office Assistant Projects om ons topteam van #grensverleggers te versterken! 

Als Office Assistant Projects ben je de steun en toeverlaat van de projectleiders en de projectteams van onze afdeling Port Infra. Je draagt op allerlei manieren zorg voor de operationele ondersteuning van projecten zodat de kwaliteit en doorlooptijd bevorderd worden. Je treedt op als sparringpartner voor de projectleiders om zo tot een goed eindresultaat te komen. De volgende werkzaamheden horen o.a. tot je takenpakket:

 • Het inplannen, voorbereiden en notuleren van projectvergaderingen
 • De voortgangsbewaking van actielijsten/afspraken
 • Het beheersen van informatiestromen en het verzorgen van de projectadministratie
 • Het beantwoorden van e-mails en telefoon en het onderhouden van interne en externe contacten

Waarom jij bij ons wilt werken

North Sea Port is een Europese tophaven die altijd in beweging is. We dragen actief bij aan de groei en ontwikkeling van onze regio en de veiligheid binnen ons havengebied – en we doen dat met de blik vooruit.

Om onze ambities te realiseren hebben we een topteam van #grensverleggers aan boord. Maar waarom kiezen zij elke dag opnieuw voor North Sea Port?

 • We bieden een unieke werkomgeving in een interessante en grensoverschrijdende context waarbij we je beloven dat je impact kunt creëren: zowel binnen de organisatie, op economisch-maatschappelijk vlak én op jouw loopbaan. Want kansen grijpen en kansen creëren, dat doen #grensverleggers.
 • We werken met toffe collega’s, staan in voor een dynamische werkomgeving én bieden tegelijkertijd een warme en open sfeer met respect voor elkaar.
 • We bieden een aantrekkelijk salarispakket dat passend is bij je opleiding en ervaring, maar bieden ook interessante secundaire voorwaarden die bijdragen aan jouw welzijn en ontwikkeling.

Wil je alle redenen ontdekken om voor North Sea Port te werken?

Jij bent de #grensverlegger die wij zoeken

 • Je beschikt over een afgeronde opleiding in een relevante richting en kan aantoonbare ervaring in een gelijkaardige rol voorleggen.
 • Je weet structuur aan te brengen in het werk, pakt projecten op een projectmatige werkwijze aan en stuurt bij waar nodig.
 • Je kunt uitstekend overweg met Office 365. Daarnaast beschik je over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.
 • Je hebt affiniteit met de taakvelden van de afdeling Port Infra.

Klaar om samen grenzen te verleggen? Kom dan bij ons aan boord!

Klaar om samen grenzen te verleggen? Wacht dan niet af, vul onderstaand sollicitatieformulier in en wij gaan er mee aan de slag!

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen over de arbeidsvoorwaarden of de selectieprocedure?
Neem contact op met Ann Verschueren (HR Business Partner)

#grensverleggers