Jobs

Job: Medewerker Finance

Finance
Ben jij een ervaren boekhouder die voldoening haalt uit het correct verwerken van inkoopfacturen? Zet jij samen met je collega’s graag je schouders onder de financiële administratie van een Europese tophaven met meer dan 500 klanten? Dan is deze job voor jou!

Wij zijn op zoek naar een Medewerker Finance om ons topteam van #grensverleggers te versterken!

Als Medewerker Finance maak je deel uit van het inkoopteam en verwerk je de inkoopfacturen voor diverse Nederlandse administraties binnen North Sea Port van a tot z: 

 • Je controleert bestelbonnen en koppelt deze met inkoopfacturen;
 • Je boekt inkoopfacturen in en volgt de betaling op;
 • Je behandelt de mailbox van het inkoopteam en hebt regelmatig contact met medewerkers van andere afdelingen en leveranciers;
 • Je draagt zorg voor budgetcontroles en levert een bijdrage aan het optimaliseren van de workflow.

Je verwerkt voornamelijk facturen voor de Nederlandse administraties, maar springt waar nodig ook bij in de Belgische administratie. Daarnaast werk je nauw samen met de andere leden van het financiële team bij alle voorkomende ad hoc werkzaamheden.

Waarom jij bij ons wilt werken

North Sea Port is een Europese tophaven die altijd in beweging is. We dragen actief bij aan de groei en ontwikkeling van onze regio en de veiligheid binnen ons havengebied – en we doen dat met de blik vooruit.

Om onze ambities te realiseren hebben we een topteam van #grensverleggers aan boord. Maar waarom kiezen zij elke dag opnieuw voor North Sea Port?

 • We bieden een unieke werkomgeving in een interessante en grensoverschrijdende context waarbij we je beloven dat je impact kunt creëren: zowel binnen de organisatie, op economisch-maatschappelijk vlak én op jouw loopbaan. Want kansen grijpen en kansen creëren, dat doen #grensverleggers.
 • We werken met toffe collega’s, staan in voor een dynamische werkomgeving én bieden tegelijkertijd een warme en open sfeer met respect voor elkaar. 
 • We bieden een aantrekkelijk salarispakket dat passend is bij je opleiding en ervaring, maar bieden ook interessante secundaire voorwaarden die bijdragen aan jouw welzijn en ontwikkeling. 
Wil je alle redenen ontdekken om voor North Sea Port te werken?

Jij bent de #grensverlegger die wij zoeken

 • Je beschikt over een afgeronde opleiding in de richting van bedrijfsadministratie en/of verkoopadministratie met een aantal jaar ervaring in een soortgelijke rol. Je bent op de hoogte van de werkkostenregeling en btw-regels.
 • Je beschikt over ruime ervaring met Excel en bent gewend om met een ERP-pakket te werken (kennis van Unit4 is een pre).
 • Je kunt goed zelfstandig werken, maar bent ook een echte teamplayer die zich proactief opstelt.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Klaar om samen grenzen te verleggen? Kom dan bij ons aan boord!

Klaar om samen grenzen te verleggen? Wacht dan niet af, vul onderstaand sollicitatieformulier in en wij gaan er mee aan de slag!

Dit is onze standaardprocedure. Indien vereist voor de vacature, kan deze procedure aangepast worden.

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen over de arbeidsvoorwaarden of de selectieprocedure?

Heb je nog vragen over de job zelf?

#grensverleggers