Nieuws

Havencongres North Sea Port is hét netwerkevent van de haven

Gepubliceerd op do 5 sep 2019
Het Havencongres North Sea Port is het netwerkevent van het grensoverschrijdende havengebied. Samen met Nieuwsblad Transport presenteert North Sea Port een afwisselend programma op woensdag 2 oktober in het Scheldetheater in Terneuzen.

Vooraf aan het middagprogramma kunnen in de ochtend ook verschillende delen van het havengebied bezocht worden. In het middagprogramma wordt met een aantal topsprekers inzicht gegeven in de laatste ontwikkelingen. Onder anderen de Vlaamse Professor Havens en Maritieme Economie Theo Notteboom en de Nederlandse Directeur-Generaal bij het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, Focco Vijselaar komen aan het woord.

Het congres biedt de mogelijkheid een uniek bezoek aan bedrijven te brengen en laat zien welke kansen er liggen op het vlak van groene mobiliteit en logistiek.

Registratie

Registratie is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt. Per organisatie kunnen maximaal 3 personen zich registreren voor het Havencongres. Registreren kan via de website van het Havencongres North Sea Port.