Nieuws

North Sea Port wil jouw fietservaringen kennen: vul als werknemer of werkgever onze fietsenquête in

Gepubliceerd op di 28 jun 2022
Veilig fietsen van en naar het werk in het havengebied, daar maakt North Sea Port verder werk van. Werk je in de haven of ben je een bedrijf dat er gevestigd is, vul dan onze enquête in. Jouw ervaringen zijn immers van groot belang om fietsen in het havengebied veiliger te maken en te verbeteren.

North Sea Port werkt steeds verder aan een betrouwbare en kwaliteitsvolle infrastructuur in het hele havengebied, van Vlissingen over Terneuzen tot Gent. Goede infrastructuur moet immers de veiligheid en mobiliteit mee verbeteren. De haven zet in op veilige wegen en fietspaden en een uitgebreider fietsnetwerk voor het toenemende belang van het fietsverkeer in het woon-werkverkeer. 

Voor veilige en aangename fietsinfrastructuur 

Om het fietsen maximaal te stimuleren, dient te worden nagegaan of de infrastructuur op jouw fietstraject wel veilig en comfortabel genoeg is. Daarom wil North Sea Port luisteren naar jouw ervaringen om die fietsvoorzieningen veiliger en toekomstbestendiger te maken. 

Met behulp van een korte enquête wordt nagegaan welke trajecten het meest bereden worden en welk potentieel er op die trajecten aanwezig is. Bovendien kun je knelpunten doorgeven. 

Vul onze enquête in 

Het invullen van de enquête is volledig anoniem en duurt slechts enkele minuten. De enquête wordt uitgevoerd door het advies- en ingenieursbureau Juust, overeenkomstig hun privacyverklaring. De gegevens worden uitsluitend gebruikt voor deze verkeersstudie.

Deelnemen kan tot en met dinsdag 5 juli.

Ben je werknemer, vul dan deze enquête in.

Ben je werkgever, vul dan deze enquête in.