Jobs

Office Assistant - Port Development & Innovation

Wil jij graag in een gedreven team werken dat zich richt op actuele thema’s als duurzaamheid, mobiliteit en energie? Voel jij je goed in een ondersteunende rol en wil je meewerken aan de duurzame ontwikkeling van een toonaangevende Europese haven? Dan is deze job voor jou!

Jouw uitdaging 

North Sea Port is op zoek naar een enthousiaste Office Assistant. Je bent een belangrijke schakel binnen het cluster Port Development & Innovation (PDI) en samen met het team ben je verantwoordelijk voor een optimale werking van de afdeling.

Je draagt op allerlei manieren zorg voor de administratieve en secretariële ondersteuning van het cluster. Denk hierbij aan agendabeheer, het inplannen en voorbereiden van vergaderingen en bijeenkomsten, het voorbereiden van presentaties, het beantwoorden van e-mails en telefoon, het onderhouden van interne en externe contacten, het verzamelen van relevante informatie, notuleren, voortgangsbewaking van actielijsten en operationele ondersteuning van dossiers met als doel een optimale planning en verloop.

Je ontzorgt primair de manager en het team van het cluster PDI, maar je neemt ook een ondersteunende rol op bij het coördineren van de aanjagers van de programma’s van Connect 2025, het strategisch plan van North Sea Port. Daarnaast voer je ondersteunende werkzaamheden uit voor de manager als directeur van Valuepark Terneuzen.

Wie zoeken we? 

  • Je voelt je thuis in een dynamische omgeving waar je samen met je collega’s grenzen verlegt om te werken aan de uitdagingen van vandaag en morgen.
  • Je hebt een HBO/bachelor werk- en denkniveau, beschikt over een afgeronde opleiding in een relevante richting en hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring.
  • Je bent communicatief sterk en beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal en een redelijke beheersing van het Engels. Je kunt uitstekend overweg met Office 365.
  • Je werkt nauwkeurig en doelgericht en bent oplossingsgericht ingesteld. Je beschikt over een sterk ontwikkeld denkvermogen, organisatorische vaardigheden en hebt een proactieve en zelfstandige werkhouding.
  • Je weet structuur en overzicht in je werk te brengen, kunt goed multitasken en prioriteiten stellen.

Wat kan je van ons verwachten? 

  • Een dynamische, positieve en informele werksfeer waarin we aandacht hebben voor welzijn en waar initiatief en eigenaarschap worden aangemoedigd.
  • Een marktconform en aantrekkelijk salarispakket, passend bij je opleiding en ervaring.
  • Je werkt vanuit hoofdstandplaats Terneuzen of Gent, maar bent bereid om ook te werken op een van de andere mooie locaties van North Sea Port.

Wil je graag meer te weten komen over wat het betekent om bij North Sea Port te werken?

Ontdek de redenen om voor North Sea Port te werken.

Hoe pakken we het aan?  

Onder het genot van een kopje koffie bespreken we jouw kandidatuur, motivatie en verwachtingen ten aanzien van de vacature. Wij vertellen jou graag wat meer over de inhoud van de functie en niet te vergeten de werkomgeving! In een vervolggesprek gaan we dieper in op de functie en je kandidatuur. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure. 

Klaar om samen grenzen te verleggen? Kom dan bij ons aan boord!

Solliciteer door jouw cv en motivatiebrief te mailen naar jobs@northseaport.com met een duidelijke vermelding van de functie Office Assistant Port Development & Innovation. Solliciteren kan tot en met woensdag 1 februari 2023. 

Vragen?

Heb je nog vragen over de arbeidsvoorwaarden of de selectieprocedure?

Contacteer dan Ann Verschueren (HR Business Partner)

Heb je nog vragen over de job zelf?

Contacteer dan Els Bonte (Manager Port Development & Innovation)

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.