Jobs

Omgevingsmanager

Wil jij North Sea Port verder helpen ontwikkelen en draagvlak creëren in een dynamische havencontext? Hebben omgevings-, stakeholder- en projectmanagement geen geheimen voor jou? Weet jij verbinding te leggen tussen een grote verscheidenheid aan stakeholders? Dan is deze job iets voor jou!

Jouw uitdaging

North Sea Port is op zoek naar een gepassioneerde Omgevingsmanager die een positieve impact van ons havengebied in de bredere havenomgeving wil creëren.

Als Omgevingsmanager creëer jij draagvlak bij en zorg jij voor de verbindingen tussen onze klanten, omgeving, share -en stakeholders. Je houdt rekening met de verschillende interne en externe belangen en verhoudingen, biedt inzichten in complexe omgevingsaspecten en draagt proactief bij aan het voorkomen en/of oplossen van (mogelijke) issues.

Je bent van het begin tot het einde direct betrokken bij tal van projecten, voornamelijk op het gebied van energietransitie, duurzaamheid, milieu, infrastructuur en mobiliteit. Over deze projecten sta jij in direct contact met verschillende interne en externe partijen waarbij je rekening houdt met raakvlakken tussen de projecten en de projectomgeving.

Daarnaast zorg je voor een optimale communicatie met de omgeving op alle niveaus en verbind je hen met de nodige interne partijen bij North Sea Port. Je helpt ook bij het in kaart brengen van nieuwe en reeds gekende stakeholders. Dit doe je natuurlijk om de samenwerking met en de coördinatie tussen de verschillende stakeholders te verbeteren en zo de procesgang en stakeholdercommunicatie te optimaliseren.

Je zal ook actief bijdragen tot het License to Operate programma waarbij je in samenwerking met de Adviseurs Public Affairs draagvlak bij de omgeving creëert zodat North Sea Port haar ambities voor de verdere ontwikkeling van het havengebied kan waarmaken.

Wie zoeken we?

Je bent enthousiast, organisatorisch sterk, ondernemend en communicatief sterk. Je bent een natuurlijke bemiddelaar die bestand is tegen wat tegenwind en je kan zowel zelfstandig als in (multidisciplinair) teamverband uitstekend samenwerken. Je voelt je thuis in een dynamische havencontext waarbij je samen met jouw collega’s grenzen verlegt, kansen creëert en deze met beide handen grijpt.

Verder heb je:

  • HBO/bachelor of master werk- en denkniveau, een relevante afgeronde opleiding en minimaal 5 jaar relevante ervaring.
  • Ruime ervaring met omgevings-, stakeholder- en projectmanagement en bijbehorende systemen en affiniteit met dossiers op het gebied van energietransitie, duurzaamheid, infrastructuur, milieu, ruimtelijke ordening en mobiliteit.
  • Kennis van vergunningentrajecten en de ambtelijke lijnen die hierbij horen, op lokaal, provinciaal en nationaal/rijksniveau. Gezien de projecten zich momenteel voor een groot deel in Nederland afspelen is kennis van de Nederlandse vergunningentrajecten vereist.

Wat kan je van ons verwachten?

  • Een dynamische, positieve en informele werksfeer waarin we aandacht hebben voor welzijn en waar initiatief en eigenaarschap wordt aangemoedigd.
  • Een marktconform en aantrekkelijk salarispakket passend bij je opleiding en ervaring.
  • Het betreft een fulltime functie.
  • Je werkt vanuit standplaats Terneuzen of Gent, maar bent bereid om ook te werken op één van de andere mooie locaties van North Sea Port.
  • Wil je graag meer te weten komen over wat het betekent om bij North Sea Port te werken?

Hoe pakken we het aan?

Bij een kop koffie bespreken we tijdens het eerste gesprek jouw kandidatuur, motivatie en verwachtingen ten aanzien van de vacature. Op onze beurt vertellen we jou graag wat meer over de inhoud van de functie en niet te vergeten de werkomgeving! In een vervolggesprek gaan we dieper in op de functie en je kandidatuur. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Klaar om samen grenzen te verleggen? Kom dan bij ons aan boord!

Mail jouw cv en motivatiebrief met een vermelding van de functie ‘Omgevingsmanager’ naar:

jobs@northseaport.com

Wil jij deel uitmaken van ons topteam #grensverleggers? Wacht dan niet af, mail ons jouw sollicitatie en wij gaan er mee aan de slag!

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen over de arbeidsvoorwaarden of de selectieprocedure?

Contacteer dan Anne Onstenk (HR Business Partner)

Heb je nog vragen over de job zelf?

Contacteer dan Isabelle Van Vooren (Manager Corporate Affairs)

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bekijk al onze vacatures