Nieuws

Openstaande vacature: North Sea Port zoekt beleidsmedewerker Public Affairs voor vestiging Gent

Gepubliceerd op wo 30 mei 2018
North Sea Port zoekt een beleidsmedewerker Public Affairs. Deze vacature betreft vestiging Gent.

North Sea Port staat voor de havengebieden van Borsele, Vlissingen, Terneuzen en Gent en is één van de snelst groeiende havens van Europa. Het havenbedrijf legt zich toe op de ontwikkeling, het beheer en de promotie van de haven. Dagelijks zetten 250 medewerkers zich hiervoor samen in. Om North Sea Port te versterken en deze missie te realiseren, zijn we voor onze vestiging in Gent op zoek naar een:

BELEIDSMEDEWERKER PUBLIC AFFAIRS

Hoe maak jij het verschil?

Jouw opdracht bestaat er onder meer in om te ondersteunen en te adviseren inzake public affairs. Zowel inhoudelijk als administratief volg je de voortgang op. Je hebt contacten met Europese instellingen, nationale en regionale overheden, aandeelhouders, brancheverenigingen, onderwijsinstellingen… Je vertegenwoordigt North Sea Port bij (netwerk)bijeenkomsten. Je bent eveneens verantwoordelijk voor de opvolging van subsidiedossiers.

Jouw troeven 

Je toont interesse voor het ruimere beleidskader waarbinnen je jouw opdrachten realiseert. Je legt vlot nieuwe contacten en bouwt gericht jouw professioneel netwerk uit. Je overtuigt door inhoud en jouw aanpak. Je werkt zorgvuldig. Je stelt jou flexibel op, ook qua werktijden. Je bent een teamspeler die op een positief kritische manier meedenkt over oplossingen en daarbij verschillende belangen weet te integreren. Je hebt minstens een masterdiploma én relevante werkervaring.

Wat kun je van ons verwachten?

Een boeiende job met ruime opleidingskansen en fijne collega’s. Een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur in een moderne en toekomstgerichte werkomgeving met veel aandacht voor welzijn. Een aantrekkelijk loonpakket. Relevante ervaring wordt gewaardeerd. 

Ben jij de enthousiaste collega naar wie wij op zoek zijn? 

Ga naar www.poolstok.be en ga naar de vacature via de knop ‘bekijk onze jobs’. Op de vacaturepagina klik je rechts onderaan op ‘solliciteer nu’ en vul je het standaard-cv in. Meer info is eveneens te vinden op northseaport.com/jobs. De uiterste inschrijvingsdatum is 17 juni 2018.