Nieuws

Openstaande vacature: North Sea Port zoekt Systeembeheerder voor vestiging Gent

Gepubliceerd op ma 7 mei 2018
North Sea Port zoekt een Systeembeheerder. Deze vacature betreft vestiging Gent.

North Sea Port staat voor de havengebieden van Borsele, Vlissingen, Terneuzen en Gent, één van de snelst groeiende havens van Europa. Het havenbedrijf legt zich toe op de ontwikkeling, het beheer en de promotie van de haven. Dagelijks zetten 250 medewerkers zich hiervoor samen in. Om North Sea Port te versterken en deze missie te realiseren, zijn we voor onze vestiging in Gent op zoek naar een:

SYSTEEMBEHEERDER

Hoe maak jij het verschil?

Jouw opdracht bestaat er onder meer in om een kwalitatief systeem- en netwerkbeheer te realiseren. Je helpt de ICT-infrastructuur, als basis voor de enterprise-architectuur verder uit te bouwen en biedt helpdeskondersteuning aan medewerkers. Je detecteert de behoeften van gebruikers en vertaalt die naar klantgerichte oplossingen. Vanuit jouw expertise, jouw analytisch inzicht en door overleg adviseer je bij zowel soft- als hardwarebeslissingen.

Jouw troeven 

Je bent een teamspeler die actief aan kennisdeling doet en nauwgezet en gestructureerd werkt. Je denkt op een positief kritische manier mee over oplossingen en weet daarbij verschillende belangen te integreren. Je bent communicatief sterk en stelt je flexibel op. Je bent bereid aan een wachtdienst deel te nemen. Je beschikt minstens over een bachelordiploma én hebt relevante werkervaring.

Wat kan je van ons verwachten?

Een boeiende job met ruime opleidingskansen en fijne collega’s. Een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur in een moderne en toekomstgerichte werkomgeving met veel aandacht voor welzijn. Een aantrekkelijk loonpakket. Relevante ervaring wordt gewaardeerd. 

Ben jij de enthousiaste collega naar wie wij op zoek zijn? 

Ga naar www.poolstok.be en ga naar de vacature via de knop ‘bekijk onze jobs’. Op de vacaturepagina klik je rechts onderaan op ‘solliciteer nu’ en vul je het standaard-cv in. Meer info is eveneens te vinden op northseaport.com/jobs. De uiterste inschrijvingsdatum is 5 juni 2018.