Jobs

Operationeel Assetmanager

Wij zijn op zoek naar enthousiaste operationeel assetmanager om ons topteam te versterken. Bouw jij mee aan de infrastructuur binnen de haven? En floreer jij in een multidisciplinair team? Kom dan aan boord als #grensverlegger!

Jouw uitdaging

Als Europese tophaven heeft North Sea Port een groot infrastructuurnetwerk. Jij bent mede verantwoordelijk voor het beheer hiervan. Denk hierbij aan terreinen, kades, steigers, wegen en sporen, maar ook riolering, bermen en gronddepots.

Onze haven is altijd in beweging, waardoor jij een belangrijke rol hebt in het voorbereiden, opvolgen en controleren van onderhoud en renovatie van al deze infrastructuur. Zo draag je bij aan een veilige, toegankelijke en aantrekkelijke haven.

Afwisseling past bij jou! Zo kan je dag bestaan uit het uitvoeren of opvolgen van inspecties, het controleren van bouwwerven van bedrijven, het mee opstellen van beheer- en onderhoudsplannen, etc. Tevens maak je ook deel uit van multidisciplinaire projectteams en sta je in nauw contact met collega’s, klanten en uitvoerders.

Jouw talenten

 • Je bent een teamspeler die op een positief-kritische manier meedenkt over oplossingen en daarbij verschillende belangen weet te integreren.
 • Je bent communicatief en administratief sterk.
 • Je werkt resultaatgericht en bent flexibel en besluitvaardig.

Wie zoeken we?

 • Je voelt je thuis in een dynamische context waar je samen met je collega’s grenzen verlegt om te werken aan de uitdagingen van vandaag en morgen.
 • Je hebt MBO+/HBO of bachelor werk- en denkniveau (diploma en/of gelijkwaardig door ervaring) en een afgeronde relevante opleiding, bij voorkeur richting weg- en waterbouwkunde.
 • Je hebt kennis van AUTOCAD en bij voorkeur van GIS en veiligheidsrichtlijnen.

Wat kan je van ons verwachten?

 • Een dynamische, positieve en informele werksfeer waarin we aandacht hebben voor welzijn en waar initiatief en eigenaarschap wordt aangemoedigd.
 • Een marktconform salaris, afhankelijk van je opleiding en ervaring. De salarisband behorende bij deze functie is salarisband 5. Min. € 3.391,- / max. € 5.467,- bruto per maand op fulltime basis.
 • Het betreft een fulltime functie.
 • Je werkt vanuit hoofdstandplaats Gent maar krijgt de kans om ook te werken op een van de andere mooie locaties van North Sea Port.
 • Verder geniet je onder meer van een interessante groepsverzekering, een volledige dertiende maand, maaltijdcheques t.w.v. € 8 per gewerkte dag, een netto onkostenvergoeding, een gratis hospitalisatieverzekering, een aanvullende ziekteverzekering, ... 

Wil je graag meer te weten komen over wat het betekent om bij North Sea Port te werken?

Klaar om samen grenzen te verleggen? Kom dan bij ons aan boord!

Mail jouw CV en motivatiebrief met een duidelijke vermelding van ‘Operationeel Assetmanager’ naar jobs@northseaport.com 

Solliciteren kan tot en met 28 augustus 2022.

Vragen?

Heb je nog vragen over de arbeidsvoorwaarden of de selectieprocedure?

Lara Serpentier (HR Business Partner - Gent)

Heb je nog vragen over de job zelf?

Peter Adriaanse (Head of Assetmanagement)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Bekijk al onze vacatures