Nieuws

Port Peloton: met de fiets naar het werk

Gepubliceerd op wo 24 mei 2023
Werk je in het Gentse deel van North Sea Port? Doe mee met de fietschallenge #Portpeloton. Deel je foto, fietsverhaal of route in de haven op sociale media en maak kans op een prijs.

Omdat iedere omwenteling telt in deze fietsrevolutie dagen het havenbedrijf North Sea Port, Stad Gent Voka Oost-Vlaanderen Provincie Oost-Vlaanderen en de bedrijven in de haven Volvo Car Gent, Honda Motor Europe Logistics NV en ArcelorMittal Belgium je uit om deze lente een frisse wind door je fietsambities te laten waaien.

Deel je fietsverhaal op sociale media: prijzen te winnen

Ontdek op sociale media waarom én waar duizenden fietsende collega’s North Sea Port doorkruisen. Maak kennis met fietsverhalen die je overtuigen om (vaker) met de fiets te gaan werken.

Deel zelf ook je foto, fietsverhaal of route in de haven op sociale media met de hashtag #PortPeloton. Zo maak je kans op één van de waardebonnen van Decatlon, wieleroutfits of leuke fietsgadgets.

Tot 31 mei zetten we vier weken lang de fiets centraal. Het is gezonder, duurzamer en -door het vermijden van de pomp- ook nog eens goedkoper.

Deelfiets testen

Nog niet (helemaal) overtuigd? Probeer eens een deelfiets van Donkey Republic en combineer die met je bus, tram of trein.

#PortPeloton #fietsrevolutie #fietsennaarhetwerk