Rondvaarten in North Sea Port

Hebt u altijd al eens de haven van North Sea Port van binnenuit willen ontdekken? Dan kunt u nu samen met familie of vrienden ons havengebied bezoeken tijdens een rondvaart. Een unieke ervaring waarbij u op plaatsen komt die u niet kende of waar u normaal zelfs niet kunt of mag komen.

Tijdens de rondvaart beleeft u de haven vanaf het water en van binnenuit. Een gids geeft u een toelichting over wat u allemaal ziet en hoort. Van (nieuwe) bedrijven tot aan historische en nieuwe ontwikkelingen.

Vlissingen, Terneuzen en Gent

North Sea Port biedt rondvaarten aan in Vlissingen, van Gent naar Terneuzen en andersom van Terneuzen naar Gent. De rondvaarten zijn gratis; inschrijven is wel verplicht. De rondvaarten vinden bijna het hele jaar door plaats.

Programma en inschrijven 

Klik op een van de volgende locaties voor het volledige programma en inschrijvingsmogelijkheden voor de gratis rondvaart.

Rondvaart Vlissingen

Rondvaart Terneuzen-Gent

Rondvaart Gent-Terneuzen

Tag North Sea Port op Facebook of Instagram

U kunt prachtige foto’s maken vanaf het buitendek, die u uiteraard met ons kunt delen via social media. Tag North Sea Port op Facebook of Instagram. De leukste foto's delen wij op onze kanalen!