VACATURE | Helpdeskmedewerker

Voor onze vestiging in Gent zijn wij op zoek naar een:  

HELPDESKMEDEWERKER

Hoe maak jij het verschil?

Als helpdeskmedewerker IT bied je kwalitatieve eerstelijnsondersteuning aan de eindgebruikers. Je volgt mee de plaatsing, het onderhoud en aanpassingen van de IT-infrastructuur op. Je werkt hiervoor ook nauw samen met de systeembeheerder(s). Daarnaast sta je ook in voor onder meer voorraadbeheer, userbeheer en opleiding en begeleiding van de collega’s.

Jouw troeven 

Je werkt klantgericht en weet het werk efficiënt te organiseren. Je hebt verantwoordelijkheidszin en werkt oplossingsgericht. Je bent een teamspeler die op een positief kritische manier meedenkt over oplossingen en daarbij verschillende belangen weet te integreren. Je hebt minstens een diploma in de richting van informatica of je hebt de nodige expertise door ervaring verworven.

Wat kun je van ons verwachten?

Een boeiende job met ruime opleidingskansen en fijne collega’s. Een moderne en toekomstgerichte werkomgeving met veel aandacht voor welzijn. Een aantrekkelijk loonpakket. Relevante ervaring wordt gewaardeerd. 

Enthousiast?

Ga naar www.poolstok.be en ga naar de vacature via de knop ‘bekijk onze jobs’. Op de vacaturepagina klik je rechts onderaan op ‘solliciteer nu’ en vul je het standaard-cv in.