VACATURE | Teamleider

Voor onze vestiging in Gent zijn we op zoek naar een:

TEAMLEIDER

Hoe maak jij het verschil?

Je bent als teamleider of coördinator verantwoordelijk voor het beheer van de vloot (bedrijfsvoertuigen & -vaartuigen) van North Sea Port. Je stuurt dagelijks een groep medewerkers aan. Je maakt samen met de medewerkers de planning op, stuurt de opdrachten en processen bij waar nodig en biedt zowel inhoudelijk als organisatorisch ondersteuning. Je bent een meewerkend leidinggevende die medewerkers motiveert en overleg initieert. Je bent eveneens verantwoordelijk voor het administratief beheer van de activiteiten en de dossiers die aan jouw afdeling toebehoren. Je realiseert samen met de andere collega’s van de afdeling facility management een kwalitatieve dienstverdeling.

Jouw troeven 

Je hebt verantwoordelijkheidszin en werkt oplossingsgericht. Je bent gedreven en steekt ook zelf mee de handen uit de mouwen. Zo motiveer je ook anderen. Je bent een teamspeler die op een positief kritische manier meedenkt over oplossingen en daarbij verschillende belangen weet te integreren. Je hebt minstens een bachelordiploma én relevante werkervaring als teamleider of coördinator.

Enthousiast?

Ga naar www.poolstok.be en ga naar de vacature via de knop ‘bekijk onze jobs’. Op de vacaturepagina klik je rechts onderaan op ‘solliciteer nu’ en vul je het standaard-cv in.