Jobs

Job: Administratie- en Communicatiemedewerker Smart Delta Resources Flanders

Wil jij jouw steentje bijdragen aan een duurzame toekomst? Ben jij communicatief sterk en heb je affiniteit met branding en communitybuilding? Ben jij een administratief-organisatorisch talent? Dan is deze rol jou misschien op het lijf geschreven!

Wij zijn op zoek naar een Administratie- en Communicatiemedewerker voor SDR Flanders om ons topteam van #grensverleggers te versterken!

Smart Delta Resources (SDR) is een Vlaams-Nederlands samenwerkingsverband van grote energie- en grondstof-intensieve bedrijven in de Schelde-Deltaregio. SDR-bedrijven, kennisinstellingen én overheden gaan samen voor het verduurzamen van de industrie met de gedeelde ambitie in 2050 als regio klimaatneutraal te zijn. Voor de versterking van Smart Delta Resources Flanders zoeken we onder vlag van North Sea Port extra ondersteuning.

 • Als medewerker SDR ondersteun je de coördinator bij de bestuurlijke en administratieve taken. Je organiseert overleg, volgt het aankoopproces en subsidiedossiers op. Je ondersteunt bij de financiële opvolging en rapportages en bent verantwoordelijk voor een vlot verloop en een kwalitatieve afhandeling van heel wat algemene administratief ondersteunende taken die bijdragen tot een goed dagelijks bestuur. 

 • Tot jouw organisatorische taken behoren onder meer opvolging van de lidmaatschappen, opmaak en uitrol van de jaarplanning, voorbereiding van activiteiten en events, voorbereidende taken in het kader van specifieke projecten…

 • Inhoudelijk sta je in voor de ontwikkeling en actualisatie van communicatiemiddelen en werk je actief mee aan de branding van SDR. Je fungeert zowel intern als extern als aanspreekpunt voor SDR Flanders en bouwt actief mee aan de bredere SDR community.

Je doet dit alles in nauwe samenwerking met de coördinator van SDR Flanders en waar nodig in afstemming met alle relevante actoren zoals onder meer SDR Netherlands, externe partners, andere afdelingen van NSP.

Waarom jij bij ons wilt werken

North Sea Port is een Europese tophaven die altijd in beweging is. We dragen actief bij aan de groei en ontwikkeling van onze regio en de veiligheid binnen ons havengebied – en we doen dat met de blik vooruit.

Om onze ambities te realiseren hebben we een topteam van #grensverleggers aan boord. Maar waarom kiezen zij elke dag opnieuw voor North Sea Port?

 • We bieden een unieke werkomgeving in een interessante en grensoverschrijdende context waarbij we je beloven dat je impact kunt creëren: zowel binnen de organisatie, op economisch-maatschappelijk vlak én op jouw loopbaan. Want kansen grijpen en kansen creëren, dat doen #grensverleggers.
 • We werken met toffe collega?s, staan in voor een dynamische werkomgeving én bieden tegelijkertijd een warme en open sfeer met respect voor elkaar. 
 • We bieden een aantrekkelijk salarispakket dat passend is bij je opleiding en ervaring, maar bieden ook interessante secundaire voorwaarden die bijdragen aan jouw welzijn en ontwikkeling. 

Wil je alle redenen ontdekken om voor North Sea Port te werken? 

Jij bent de #grensverlegger die wij zoeken

 • Je hebt minstens een bachelor werk- en denkniveau,
 • Je hebt minstens een eerste professionele werkervaring in een netwerkorganisatie en/of vergelijkbare functie inzake bestuurlijke organisatie. Affiniteit met thema’s/projecten/studies die binnen SDR lopen is een leuke extra;
 • Je bent contactvaardig en werkt verbindend;
 • Je bent communicatief sterk (Nederlands en Engels) en hebt affiniteit met het werkdomein van communicatie en/of branding;
 • Je werkt gestructureerd, planmatig en bent administratief-organisatorisch sterk;
 • Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband oplossingsgericht en kan snel schakelen bij wijzigende omstandigheden. Je neemt initiatief inzake optimalisatie van processen en methodieken.

Klaar om samen grenzen te verleggen? Kom dan bij ons aan boord! 

Klaar om samen grenzen te verleggen? Wacht dan niet af, vul onderstaand sollicitatieformulier in en wij gaan er mee aan de slag!

Dit is onze standaardprocedure. Indien vereist voor de vacature, kan deze procedure aangepast worden.

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen over de arbeidsvoorwaarden of de selectieprocedure?

Heb je nog vragen over de job zelf?

#grensverleggers