Nieuws

Vacature Civiel Technisch Engineer

Gepubliceerd op do 27 sep 2018
Voor de afdeling Infrastructuur, cluster Infrastructuur Projecten zijn we op zoek naar een enthousiaste Civiel Technisch Engineer.

Civiel Technisch Engineer

De afdeling Infrastructuur is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, realisatie en het beheer en onderhoud van de klant gebonden en niet-klant gebonden infrastructuur en ruimte binnen het beheersgebied van North Sea Port.

Als Civiel Technisch Engineer maak je deel uit van het cluster Infrastructuur Projecten. Je biedt civieltechnische ondersteuning aan de projectleiders van de afdeling Infrastructuur (Infrastructuur Projecten en Beheer & Onderhoud) bij de uitbreiding of vestiging van bedrijven in ons havengebied en bij de ontwikkeling, realisatie en beheer van zowel natte als droge (haven) infrastructuur. Je werkt mee aan alle fasen van civieltechnische projecten waarbij veelal in multidisciplinaire projectteams wordt gewerkt. Daarnaast verwachten we dat je op onderdelen zelfstandig de lead en verantwoordelijkheid neemt voor inhoud, kwaliteit, planning en/of procedures.

Functie

Tot je taken en werkzaamheden behoren o.a.;

Projectvoorbereiding

  • opstellen van civieltechnische schetsontwerpen, ramingen, planningen, bestekken en werkbeschrijvingen;
  • beschrijven en monitoren van risicodossiers;
  • inhoudelijk voorbereiden en actief participeren aan in- en externe overleggen.

Projectbegeleiding

  • houden van toezicht bij de uitvoering van de werkzaamheden in het havengebied door aannemers en derden;
  • kwaliteitsbewaking van projectdossiers.

Projectondersteuning

  • begeleiding van studie- en ingenieursbureaus voor (deel) onderzoeken in het kader van projecten (zoals ontwerp- en haalbaarheidsonderzoeken, hydraulische-, ecologische-, milieukundige- en geotechnische onderzoeken);
  • het aanvragen van vergunningen i.o.m. het cluster Ruimtelijke Ontwikkeling en Innovatie.

Gevraagd

Je hebt een HBO werk- en denkniveau en een afgeronde civieltechnische opleiding bij voorkeur richting weg- en waterbouw. Je hebt ervaring met droge en/of natte constructieve waterbouw, het maken en beoordelen van bestekken en voorschriften voor het inrichten van een bestekadministratie. Ervaring met Autocad is een must, ervaring met ms-projects en GWW-bestek is een pré. Je kunt zowel zelfstandig als in (multidisciplinair) teamverband werken. Je bent resultaat- en oplossingsgericht, flexibel en ondernemend en je hebt ervaring met mondeling en schriftelijk adviseren, zowel in- als extern.

Aanbod

Werken bij een ambitieuze organisatie met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. We bieden een marktconform salaris afhankelijk van je opleiding en ervaring. Het betreft een fulltime functie met hoofdstandplaats in Terneuzen.

Interesse?

Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar North Sea Port t.a.v. afdeling HR onder vermelding van vacaturenummer 4.16. Dit kan via de e-mail naar jobs@northseaport.com. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Els Bonte (Manager Infrastructuur) of Anne Onstenk (HR Adviseur). Reageren kan tot en met 10 oktober 2018.