Nieuws

Vacature Technisch Manager - Projectleider wegen- en waterbouw

Gepubliceerd op ma 4 mrt 2019
Voor onze vestiging in Gent zijn wij op zoek naar een Technisch Manager - projectleider wegen- en waterbouw.

Hoe maak jij het verschil?

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor grote en complexe projecten in de haalbaarheids- en ontwerpfase. Daarnaast kan de projectleider ingeschakeld worden in de realisatiefase van projecten en bij reconstructieprojecten. In zelfstandig uit te voeren projecten geef je (functioneel) leiding aan een projectteam bestaande uit ca. 6-8 medewerkers en ben je (mede) verantwoordelijk voor alle communicatie aan derden.

Jouw troeven

Je hebt kennis van en ruime ervaring in ontwerptechnieken en projectvoorbereidings- en uitvoeringsprocessen. Je bent vaardig in het opstellen van projectplannen, tijd- en kostenramingen. Daarnaast heb je ruime ervaring met aansturing van een projectteam/projectleiding. Je werkt resultaat- en oplossingsgericht en hebt ervaring met onderhandelen en adviseren. Je slaagt erin het werk op een efficiënte manier te plannen en te organiseren. Je bent een enthousiaste teamspeler die anderen gericht weet aan te sturen en te motiveren. Je bent flexibel ingesteld. Je hebt minstens een masterdiploma.

Ons aanbod

Een boeiende job met ruime opleidingskansen en fijne collega’s. Een moderne en toekomstgerichte werkomgeving met veel aandacht voor welzijn. Een aantrekkelijk loonpakket. Relevante ervaring wordt gewaardeerd.

Solliciteren?

Stuur jouw cv en motivatiebrief naar jobs@northseaport.com met de vermelding “technisch manager”. Uiterste inschrijvingsdatum is 30 april 2019.