Nieuws

Wandelen door 'Groene Knoop' tijdens Nacht van de Nacht - 27 oktober

Gepubliceerd op vr 12 okt 2018
Zaterdag 27 oktober vindt de jaarlijks terugkerende Nacht van de Nacht plaats. North Sea Port draagt hier graag haar steentje aan bij. Graag nodigen wij u uit voor een avondwandeling van circa 3 km. door ons natuurcompensatiegebied 'De Groene Knoop' in Westdorpe, Zeeuws Vlaanderen.

Tijdens deze wandeling zullen we de schoonheid van de nacht beleven onder leiding van enthousiaste ecologen en beheerders die vertellen wat de nachtelijke natuur te bieden heeft.

Met het ecologisch beheren van de groene omgeving in ons havengebied proberen we invulling te geven aan het in stand houden en verbeteren van de biodiversiteit in het gebied. Daar waar het kan is het beheer erop ingericht om zoveel mogelijk verschillende plant- en diersoorten te accommoderen.

Voor jong en oud!

Er worden 2 wandelingen georganiseerd. De eerste wandeling start om 19 uur en de tweede start om 20 uur en is bedoeld voor jong en oud!

Aanmelden kan via www.northseaport.com/nachtvandenacht na aanmelding ontvangt u aanvullende informatie en routebeschrijving.

Programma

  • Wanneer: 27 oktober 2018
  • Waar: Gemeenschappelijk weg Westdorpe (ter hoogte van de Visvijver) verzamelen
  • Tijd: van 19 uur tot 21 uur

Aanmelden

Wandelen in Vlaanderen

Provincie Oost Vlaanderen organiseert in samenwerking met North Sea Port tevens een wandeling in de Moervaartvallei Gent & het koppelingsgebied Desteldonk ter gelegenheid van de Nacht van de Duisternis op 20 oktober. Meer info vindt u op onze website.