Nieuws

Welkom op de Zeeuwse Havendagen van vrijdag 22 tot en met zondag 24 juni in North Sea Port!

Gepubliceerd op wo 20 jun 2018
De economie kent geen grenzen meer. Een grensoverschrijdende fusiehaven als North Sea Port (goed voor 60 kilometer havengebied van Vlissingen en Borsele over Terneuzen tot in Gent) is dus een logische keuze. Kom naar de havengebieden van Vlissingen en Terneuzen in North Sea Port.

Hou vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 juni vrij in uw agenda!

North Sea Port heet iedereen van harte welkom op de Zeeuwse Havendagen op 22, 23 en 24 juni. Een leuke en leerrijke manier om de zomer in te zetten, want er valt heel veel te beleven. Van bedrijfsbezoeken en rond­vaarten tot demonstraties en optredens van zowel Ne­derlandse als Vlaamse artiesten. Het startschot wordt op vrijdag 22 juni in Vlissingen gegeven met het North Sea Port havencongres. Voor het brede publiek begint de pret de dag erna.

Open Havendag Zeeland op zaterdag 23 juni

Voor de Open Havendag Zeeland slaan ZPPC (Zeeland Port Promotion Council), Stichting Havendagen en North Sea Port dit jaar voor het eerst de handen ineen. In Terneuzen vindt dit evenement plaats op het terrein van het Portaal van Vlaanderen aan het sluizencomplex. In Vlissingen moet je op het terrein van Damen Shiprepair zijn. Op beide lo­caties presenteren veel bedrijven zichzelf aan het grote publiek. Wil je zelf de haven verkennen? Dat kan ook! Boek een rondvaart of een rondleiding per bus of ga op bezoek bij de deelnemende bedrijven.

Gulzig en gratis

Kun je niet kiezen? Wees gerust gulzig en pak beide locaties mee. Pendelbussen rijden gratis tussen Ter­neuzen (Portaal van Vlaanderen) en Vlissingen (Damen Shiprepair). Er is overal voldoende parkeerruimte. Kom je liever met de trein? Ook van het treinstation Vlissin­gen naar Damen Shiprepair rijdt er een gratis pendelbus.

Haven zoekt talent

De bedrijven in North Sea Port groeien en bloeien. Ze zijn dan ook hard op zoek naar fris talent en ervaren rotten om dat verhaal mee te schrijven. Daarom vindt op zaterdag 23 juni een carrièremarkt plaats. Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Wil je graag jouw loopbaan een nieuwe richting geven? Zorg dan dat je erbij bent. Je krijgt uit­leg over de vacatures en een rondleiding in de haven.

Meer informatie over de Zeeuwse Havendagen is terug te vinden op de website.