Werken aan strategie 2025

Together. Smarter. Zo klinkt onze baseline, en zo werken we ook aan de bouwstenen voor onze strategie tot 2025. De stem van onze stakeholders telt. We doen dit o.a. met een online havenweek en webinars. Bekijk hieronder alvast video's en interessante samenvattingen die we gaandeweg al hebben opgehaald.

Online Havenweek North Sea Port – op weg naar een nieuwe strategie

Haven in transitie – Slimmer samenwerken

Het havengebied North Sea Port is in bijna drie jaar tijd uitgegroeid tot het 3e havengebied van Europa qua toegevoegde waarde en een top tien positie voor overslag. De grensoverschrijdende fusie heeft politiek en economisch veel teweeg gebracht. Het is tijd voor de volgende fase. Met een nieuwe strategie gaat het havengebied de transitie aan die hierbij hoort.

Tijdens de 'Online Havenweek' in oktober 2020 spraken North Sea Port, stakeholders en belangstellenden online bij tijdens drie talkshows van een uur. De havenweek werd afgesloten met het jaarlijkse Havencongres North Sea Port. Thema van dit jaar: Haven in Transitie – slimmer samenwerken

Video's bekijken

Bekijk hier alvast een compilatie van de webinars. Het volledige havencongres en de webinars kun je onderaan deze pagina bekijken. 

Bekijk de webinars van de online Havenweek 2020

Tijdens de online Havenweek konden deelnemers meepraten tijdens drie verschillende webinars. Bekijk hieronder meer informatie en de video's van de afzonderlijke webinars. 

Havencongres 2020

Dynamisch en ruimte voor dialoog

Het Havencongres North Sea Port had dit jaar een andere vorm met nog meer mogelijkheden voor dialoog. Vanwege de coronamaatregelen kozen we voor een congres dat online gevolgd kon worden. Het was een dynamische dag waarbij videobeelden, presentaties en live (panel)gesprekken elkaar afwisselden.

Schrijf nu in voor de nieuwsbrief

Wil je automatisch op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in North Sea Port? Meld je dan nu aan voor de North Sea Port Nieuwsbrief.