Nieuws

Werkzaamheden aan de Tractaatweg tussen Gent en Terneuzen in het weekend van 13 tot en met 16 april

Gepubliceerd op wo 11 apr 2018
Vanaf vrijdagavond 13 april, 19 uur wordt de Tractaatweg volledig afgesloten voor alle verkeer. Vanaf maandagochtend 16 april, 5 uur is de weg weer open voor verkeer.

Omleiding via Terneuzen

Het doorgaande verkeer op de Tractaatweg wordt tijdens het weekend omgeleid via Terneuzen – Sas van Gent (N252). Het plaatselijk verkeer wordt omgeleid via Axel en Westdorpe. Fietsers kunnen de kruising Zwartenhoek wel oversteken tijdens het weekend.

Nieuwe rijbaan en rotonde open na het weekend

De Tractaatweg wordt tijdens het weekend volledig afgesloten tussen de kruispunten Molenverkorting en Axelse Sassing om een nieuwe rijbaan en een nieuwe rotonde te kunnen openstellen. De kruispunten zelf zijn wel geopend en blijven toegankelijk voor alle verkeer. Het kruispunt Zwartenhoek is wel afgesloten, als ook de Langeweg (N258) vanaf de rotonde bij Axel tot en met het kruispunt Zwartenhoek is dicht voor het verkeer. Vanaf maandag 16 april rijdt het verkeer tussen Westdorpe en Axel over een nieuwe rijbaan. Ook de nieuwe rotonde bij de Langeweg (N258) is dan open voor het verkeer.

Voor meer informatie over de werken aan de Tractaatweg, kunt u steeds terecht op de website van de Tractaatweg of kunt u zich inschrijven op hun nieuwsbrief.

Bron Foto: Tractaatweg BV