Bootmansdiensten

Gelet op de veiligheid, mogen alleen professionele partijen schepen vast- en losmaken. Een schip kan alleen een beroep doen op een bootliedenorganisatie met een geldige door North Sea Port verstrekte vergunning. Daarmee waarborgen we zowel veiligheid als kwaliteit.

Vergunning bootmansdiensten Gent

Alleen bootliedenorganisaties in het bezit van een door North Sea Port verleende vergunning, mogen bootmansdiensten verrichten in Gent. Wil je een vergunning aanvragen? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in. Na goedkeuring van de vergunning, wordt jouw dienst vermeld in de lijst van actuele aanbieders. 

Aanvraagformulier vergunning bootmansdiensten

Aanbieders van bootmansdiensten

Wil je gebruik maken van bootmansdiensten in het Gentse deel van North Sea Port? Dan kun je hiervoor in North Sea Port terecht bij de volgende partijen: 

Voorwaarden havendienstverleners

Klantpartnerschap is voor ons een belangrijke waarde en die willen we terug zien in de verleende havendiensten in onze haven. In heel North Sea Port gelden dan ook voorwaarden en regels voor de dienstverleners die deze havendiensten willen aanbieden. Je kunt dit terug lezen in het 'Kader Havendiensten' voor North Sea Port locatie Gent.