Zaken doen

Wie samenwerkt met North Sea Port kiest voor een veelzijdige, multimodale diepzeehaven waar nog veel ruimte voor ontwikkeling is. In het havengebied – van de Noordzee tot 32 kilometer landinwaarts - passeert een brede waaier aan goederen die op verschillende manieren naar hun bestemming gevoerd worden. North Sea Port beschikt over unieke locaties voor productie, distributie, logistiek en kadegebonden activiteiten. Ontdek wat onze troeven voor u kunnen betekenen.

Bulk en zoveel meer

Multimodale haven

North Sea Port is een logistiek knooppunt, centraal in Europa. Door haar ligging in West-Europa en haar infrastructuur is het een echte een multimodale haven. North Sea Port ligt als diepzeehaven in de Hamburg - Le Havre Range, pal in het midden van West-Europa en langs de grote North Sea - Mediterranean en Rhine - Alpine corridors. 

North Sea Port ligt ook het op kruispunt van de Europese vervoersmogelijkheden. Hierdoor ontvangen we schepen van over de hele wereld en sluizen we goederen door naar Europa, en daar voorbij, via een uitgebreid netwerk van achterlandverbindingen. North Sea Port kiest steeds vaker voor vervoer via binnenvaart, het spoor, en pijpleidingen. Dankzij deze modal shift sparen we de verzadigde wegen en dragen we zorg voor het milieu.

1.000 hectare ruimte vrij

Eén van North Sea Port's unieke troeven is de ruimte voor ontwikkeling. In het havengebied is nog 1.000 hectare grond vrij voor bedrijven, voor zowel kadegebonden als niet-kadegebonden bedrijvigheid op het gebied van overslag van stukgoed, tankopslag, offshore wind- activiteiten, (maritieme) maakindustrie en vele andere sectoren. North Sea Port bouwt voor toekomstige klanten in samenspraak infrastructuur op maat in de vorm van wegen, kades, sporen, pijpleidingen en nog zoveel meer. De nabijheid van toonaangevende bedrijven maken van North Sea Port een inspirerende plaats om uw bedrijf te huisvesten en schept mogelijkheden voor slimme synergieën.
Geografische kaarten investeringen Geografische kaarten investeringen Geografische kaarten investeringen Geografische kaarten investeringen

Optimalisatie achterlandverbindingen

North Sea Port kijkt vooruit. In de vorm van slimme infrastructuurprojecten op het water, op de weg, op het spoor en voor pijpleidingen investeren we mee in het verbeteren van de verbindingen met het achterland.