Contact

Heb je een vraag of een opmerking voor ons? Laat het ons weten. Met algemene vragen kan je contact opnemen met het Havenbedrijf in Terneuzen of Gent. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur.

Vestiging Terneuzen

Bezoekadres

Havennummer 1151
Schelpenpad 2
4531 PD Terneuzen
Nederland 
tel.: +31 (0) 115 647400

Postadres

Postbus 132
4530 AC Terneuzen
Nederland

Vestiging Gent

John Kennedylaan 32
Haven 3000A
9042 Gent
België 
tel.: + 32 (0)9 251 05 50

Nautisch

Neem voor nautische operationele vragen, meldingen en aanvragen telefonisch contact op met de Kapiteinskamer. 

De Kapiteinskamer is via één telefoonnummer bereikbaar voor zowel Vlissingen, Terneuzen als Gent:

  • Port Operations Coördination Centre

  • +31 (0)85 48 21 900 

Overige locaties

De overige locaties van North Sea Port zijn alleen op afspraak te bezoeken.

Holding North Sea Port

Westkade 89
4551 CE, Sas van Gent
Nederland

Bezoekerscentrum North Sea Port

Rigakaai 1
9000 Gent
België

Havenhuis

Graslei 14
9000 Gent
België 

Mariahoeve

Akkerweg 1
NL- 4455 TP Nieuwdorp
Nederland

Storing openbare verlichting Zeeland

North Sea Port voert in een Nederlands samenwerkingsverband het onderhoud en beheer van de openbare verlichting in Zeeland uit. Een storing in de openbare verlichting van het havengebied op Nederlands grondgebied kan via onderstaand adres gemeld worden.

Milieuklachten

Indien u (milieu)klachten heeft, kunt u contact opnemen met de daarvoor beschikbare diensten in de Gentse Kanaalzone of met provincie Zeeland. Het meldpunt en de meldlijn zijn 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar.


Provincie Zeeland


Voor de regio Zeeland kunt u met alle milieuklachten en - meldingen, over bijvoorbeeld geluidshinder of bodemverontreiniging, terecht bij het Milieumeldpunt van de RUD Zeeland.
Het Milieumeldpunt is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar op +31 118 41 23 23. Voor minder spoedeisende zaken kunt u ook mailen naar milieumeldpunt@rud-zeeland.nl

Kijk op de website van de provincie Zeeland voor meer informatie

Kanaalzone Gent

Omwonenden van de Gentse Kanaalzone kunnen met (milieu)klachten terecht bij het ‘Milieuklachtenmeldpunt Kanaalzone Gent’. De meldingen moeten te maken hebben met de haven- en industriële activiteiten.


Het meldpunt is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar via het gratis nummer 0800 92 999 (België). Wanneer u binnen de kantooruren belt, komt u terecht bij de gemeentelijke Milieudienst of Milieu-inspectie. Buiten de kantooruren wordt de lijn doorgeschakeld naar North Sea Port, vestiging Gent. Alle oproepen worden steeds beantwoord.

Het Milieuklachtenmeldpunt Kanaalzone Gent is een samenwerking tussen North Sea Port, Stad Gent, provincie Oost-Vlaanderen, gemeente Zelzate, gemeente Evergem en het Vlaamse Gewest.

Klokkenluidersregeling

Binnen ons bedrijf staan de waarden community, futureproof en respect hoog in het vaandel. Respect betekent ook het naleven van de toepasselijke wetten en respect voor elkaar. De klokkenluidersregeling biedt de mogelijkheid onregelmatigheden of wangedrag in onze organisatie te melden terwijl de bescherming van de melder wordt gewaarborgd.