Havencongres 2020

We kijken terug op een boeiende online Havenweek met 3 webinars en een afsluitend Havencongres. Een week waarin voor North Sea Port één vraag centraal stond: wat verwacht jij van North Sea Port terug te zien in het strategisch plan tot 2025? 

Op weg naar een nieuwe strategie

Het online havencongres had dit jaar een sterk deelnemersveld met bijdragen van onder meer Minister-president van de Vlaamse regering Jan Jambon. Maar ook de Nederlandse Minister van Infrastructuur en Waterstaat Cora van Nieuwenhuizen is aanwezig, Diederik Samsom als Kabinetschef van EU-Commissaris voor klimaatbeleid Frans Timmermans, Daan Schalck CEO North Sea Port en Manfred Van Vlierberghe CEO ArcelorMittal Belgium hebben gesproken tijdens het online Havencongres.

Tijdens het havencongres is al pratend een samenvatting gemaakt in beeld. Download hieronder de tekening, met daarop de belangrijkste conclusies van deze dag. 

Havencongres - poster

Bekijk de webinars van de online Havenweek 2020

Tijdens de online Havenweek konden deelnemers meepraten tijdens drie verschillende webinars. Bekijk hieronder meer informatie en de video's van de afzonderlijke webinars. 

Schrijf nu in voor de nieuwsbrief

Wil je automatisch op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in North Sea Port? Meld je dan nu aan voor de North Sea Port Nieuwsbrief.