Dynamisch & grensverleggend, dát is werken als ingenieur bij North Sea Port.

Bij North Sea Port zetten we in op innovatie en duurzaamheid, waarbij we elke dag nieuwe kansen bieden aan ingenieurs om bij te dragen aan maatschappelijk belangrijke projecten. Werken bij ons is werken bij de meest veelzijdige haven van Europa. Ontdek hoe je bij North Sea Port het verschil maakt. Niet alleen in onze haven, maar ook in de wereld daarbuiten.

Het leven bij North Sea Port door de ogen van onze ingenieurs Lien & Dennis

Het grote voordeel van werken bij North Sea Port? Dat is werken als opdrachtgever. Je staat aan het roer vanaf het allereerste ontwerp, doorloopt elke fase van dialoog met de klant tot de uitvoering, en benadert elk project vanuit een holistische visie.

Als opdrachtgever ontwikkel je ook een breed netwerk en werk je samen met diverse stakeholders, variërend van lokale gemeenschappen tot internationale overheden en ingenieursbureaus. 

Zin om zelf aan het roer te staan van uitdagende projecten? 

Onze assetmanagers, echte #grensverleggers
Persoonlijk vind ik het begeleiden van een project van a-z het leukst. Je bent betrokken van de voorbereidingsfase tot en met de uitvoeringsfase. Dennis - Projectleider Reconstructies, 10 jaar in dienst

Altijd in beweging, altijd met een blik vooruit.

Dat is North Sea Port. We dragen actief bij aan de groei en ontwikkeling van onze regio en de veiligheid binnen ons havengebied. Maar om dit allemaal te verwezenlijken, is de rol van onze ingenieurs en technische profielen cruciaal. 

Zij zorgen voor de juiste voorbereiding, uitwerking en realisatie van de haveninfrastructuurprojecten, een goede stakeholder- en projectrisicoanalyse en nog veel meer.

Gedreven door ambitie, zet North Sea Port vol in op groei en voortdurende verbetering. Dag in dag uit werken we aan het verleggen van de grenzen en het realiseren van een duurzame toekomst en dit samen met een topteam vol #grensverleggers.

Onze projectleiders, echte #grensverleggers
Door te werken aan projecten met een maatschappelijke invloed die ook nog eens bijdragen aan economische ontwikkelingen, krijg je echt het gevoel van impact. Lien - Projectleider Infra, 11 jaar in dienst

Geen dag is hetzelfde.

Binnen grote havenbrede projecten ontrafel je samen met je team uitdagende vraagstukken om zo onze doelen te behalen binnen afgesproken deadlines en budgetten.

Geen dag is hetzelfde. Elke dag biedt unieke kansen om een gemotiveerd team te leiden en bij te dragen aan projecten die niet alleen technisch uitdagend zijn, maar ook van groot economisch en maatschappelijk belang. Jouw takenpakket bestaat in grote lijnen uit de ontwikkeling en realisatie van onze haveninfrastructuur (jetty’s, kades, wegen, terreinen, spoor…).

Naast de lopende projecten zorgen ook nieuwe opgaven met betrekking tot de energietransitie, het klimaat en de circulaire economie voor de nodige vernieuwing van de infrastructuur. Zo staan er projecten op de planning voor de import en export van o.a. CO2, LNG, methanol, ammoniak en waterstof.

Maatschappelijke & economische betrokkenheid, daar doen we het voor.

De charme van North Sea Port en de havensector zit in de maatschappelijke en economische betrokkenheid. Onze technische profielen en ingenieurs dragen bij aan de economische groei van de haven. Door de nodige infrastructuur te voorzien, maken we het voor steeds meer bedrijven mogelijk om zich in onze haven te vestigen en te groeien.

Elk project weerspiegelt onze toewijding aan groei en duurzame ontwikkeling, met een directe impact op de gemeenschap en de wereldhandel. Hier, bij North Sea Port, ben je niet alleen getuige van verandering; je draagt actief bij aan het realiseren van onze gezamenlijke toekomst.