Onze haven in balans houden & de toekomst veiligstellen, dát is werken bij North Sea Port.

Onze commercieel managers en innovatieadviseurs zijn cruciaal in elk proces, bruggen bouwend tussen de externe wensen van klanten en onze interne expertise. Binnen elk project zijn ze ambitieus en werken ze met aandacht voor de toekomst.

Het leven bij North Sea Port door de ogen van onze commercieel managers & innovatieadviseurs.

Bij North Sea Port zijn onze innovators ware duizendpoten. Deze functies kenmerken zich door een rijkdom aan taken, van interne projecten tot klantgerichte uitdagingen. We maken een onderscheid tussen enerzijds onze PDI-profielen (Port Development & Innovation) en anderzijds onze commerciële profielen.

Onze PDI-profielen zijn echte experts. Het zijn experts en adviseurs op vlak van duurzaamheid, logistiek, ruimtelijke ontwikkeling, milieu, energietransitie en circulaire economie. 

Commerciële profielen zijn niet noodzakelijk experts in één specifiek onderwerp, maar hebben algemene kennis over al deze topics. Hierdoor weten ze perfect welke PDI-profielen er bij bepaalde projecten betrokken moeten worden en wie ze mee aan tafel moeten zetten bij gesprekken met klanten. 

Onze commercieel managers, échte #grensverleggers
Mijn job draait vooral om de voortdurende afwisseling, zowel door de verschillende disciplines als door de extreme diversiteit aan klanten en projecten. Van kleine transporteurs tot grote waterstoffabrieken, windmolens, warmtenetten en complexe ruimtelijke vraagstukken. Fred - Commercieel manager, 9 jaar in dienst

Van essentieel belang: werken aan de toekomst van onze haven.

Onze collega’s zijn constant bezig met de toekomst van onze haven en haar ontwikkeling. Niet alleen een futureproof mindset is belangrijk bij onze medewerkers, ook hun probleemoplossend vermogen wordt dagelijks op de proef gesteld bij North Sea Port.

Als commercieel profiel bestaat je dag uit een variatie van het vernieuwen van contracten tot het maken van nieuwe investeringen, lastige onderhandelingen en innovatieve projecten. Onze PDI-profielen houden zich dagelijks bezig met specifieke vraagstukken binnen hun expertise. Zowel intern als klantgericht, ad hoc of op lange termijn. Bij North Sea Port krijg je het als innovator allemaal voorgeschoteld.

Onze PDI-adviseurs, échte #grensverleggers
Bij North Sea Port zijn we voortdurend bezig met de toekomst. We richten ons niet alleen op de huidige situatie, maar denken ook na over hoe we het in de toekomst beter kunnen doen, zelfs tot voorbij het jaar 2100. Ivory - Adviseur ruimtelijke ontwikkeling & milieu, 2 jaar in dienst

De meest dynamische sector die België en Nederland te bieden hebben.

Werken in de havensector, dat is werken in de meest dynamische sector die België en Nederland te bieden hebben. Je werkt in een sector die het snijvlak is van economie, industrie en de leefomgeving van mensen. 

Het vinden van een balans tussen het bieden van werkgelegenheid, het behouden van leefbaarheid en het klimaataspect maakt het extra uitdagend en relevant.

Ontdek onze openstaande vacatures en zet koerst naar een toekomst vol mogelijkheden bij North Sea Port.