Onze waarden

Communitybuilding 

Bij North Sea Port geloven we in teamwerk. We verbinden, leggen de juiste connecties en zoeken naar synergieën om zo het beste in onze klanten naar boven te halen, zodat we de posities van onze klanten versterken en gezamenlijk de impact van ons havengebied vergroten. Vanuit onze regierol leggen we de verbinding met onze omgeving waarin we samen aansturen op complementariteit tussen stakeholders.

Door proactieve samenwerking bundelen we de krachten, om zo het beste in elkaar naar boven te halen. We werken als team en zetten in op gezamenlijk succes boven individuele winst. Met de focus op kennisdeling vormen we een intelligent netwerk, waarbij we iedere dag meer leren van elkaar.

Respect

We zijn een eerlijke en betrouwbare partner voor onze klanten en omgeving waarbij we integriteit hoog in het vaandel dragen. We nemen onze verantwoordelijkheid door proactief en toegewijd de samenwerking op te zoeken.

We zijn een warme thuishaven waarin we aandacht hebben voor elkaar. Door open en eerlijk te zijn creëren we een veilige en betrouwbare werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn.

Futureproof

Samen met onze klanten en de omgeving zoeken we naar toekomstbestendige en innovatieve oplossingen. We zetten in op duurzaamheid en waardecreatie voor onze klanten en omgeving met een organisatie die wendbaar en slagvaardig is.

Onze medewerkers zijn gedreven teamplayers die het voortouw nemen om onze ambities waar te maken. Zij hebben een inventieve mindset om met de blik op de toekomst te komen tot slimme resultaten waarbij we verder denken dan de gebaande paden.