Portaal van Vlaanderen

Het Portaal van Vlaanderen is het haveninformatiecentrum over alles wat met North Sea Port en scheepvaart in de Zeeuws Vlaamse Kanaalzone te maken heeft. Je vindt hier onder andere exposities over de bouw van de Nieuwe Sluis en North Sea Port.

Expositie North Sea Port

Ervaar North Sea Port tijdens een bezoek aan de expositie in het Portaal van Vlaanderen. De expositie laat het hedendaagse North Sea Port zien tijdens een bijzondere augmented reality ervaring. 

De maquette omvat het hele havengebied van North Sea Port. Door het gebruik van i-pads kun je bovendien de haven tot leven brengen. Richt de i-Pad op de maquette en de informatie komt tevoorschijn. Op een groot scherm zie je bovendien activiteiten in North Sea Port zoals het binnenkomen van schepen, het laden en lossen en verder vervoeren van goederen. Een unieke inkijk in het havengebied waar je als bezoeker nooit kan of mag komen.

Wil je een bezoek brengen aan deze expositie? Kijk dan voor meer informatie en reserveren op de website van het Portaal van Vlaanderen. 

Expositie Nieuwe Sluis Terneuzen

Tijdens de bouw van de Nieuwe Sluis is het Portaal van Vlaanderen het informatiecentrum van de Nieuwe Sluis. Het project houdt alle gidsen op de hoogte van de laatste stand van zaken. Zodat zij alle bezoekers goed kunnen informeren. 

Wil je deze expositie in het Portaal van Vlaanderen bezoeken? Dat kan! Kijk voor meer informatie of reserveren op de website.