Portaal van Vlaanderen

Scheep vandaag nog in en stap in de maritieme wereld langs het Kanaal van Gent naar Terneuzen. Het Portaal van Vlaanderen is al 30 jaar het informatiecentrum over alles wat met de haven, het sluizencomplex en de scheepvaart in de Zeeuws-Vlaamse Kanaalzone te maken heeft. Bekijk de expositie van North Sea Port tijdens een bezoek aan het informatiecentrum. Ga mee op rondleiding of stap aan boord en ervaar de sfeer van de haven. Hier vergaap je je aan megaschepen!

Alvast een kijkje nemen in het Portaal? Dat kan nu via een virtuele tour. 

Expositie in het Portaal van Vlaanderen

Beneluxweg 101
4538 AL Terneuzen 
Nederland

 

Het Portaal van Vlaanderen is al 30 jaar het informatiecentrum over alles wat met de haven, het sluizencomplex en de scheepvaart in de Zeeuws-Vlaamse Kanaalzone te maken heeft. Bekijk de expositie van North Sea Port tijdens een bezoek aan het informatiecentrum. Ga mee op rondleiding of stap aan boord en ervaar de sfeer van de haven. Hier vergaap je je aan megaschepen!

Expositie Nieuwe Sluis Terneuzen

Tijdens de bouw van de Nieuwe Sluis is het Portaal van Vlaanderen het informatiecentrum van de Nieuwe Sluis. Het project houdt alle gidsen op de hoogte van de laatste stand van zaken. Zodat zij alle bezoekers goed kunnen informeren. 

Wil je deze expositie in het Portaal van Vlaanderen bezoeken? Dat kan! Kijk voor meer informatie of reserveren op de website.