Taskforce Zeeuwse Netoplossingen

In het Zeeuwse deel van North Sea Port is het voor bedrijven met een groot verbruik (groter dan 3 x 80 ampère) momenteel niet mogelijk om een elektriciteitsaansluiting aan te vragen of uit te breiden. Dit heeft directe gevolgen voor de groei en duurzaamheidsdoelen van bedrijven in Vlissingen en Terneuzen.

De complexiteit van dit probleem vereist een collectieve aanpak. Naast een technisch aspect komt er ook een organisatorische kant bij kijken. Daarom is vanuit de Energieraad in Zeeland de Taskforce Zeeuwse Netoplossingen opgericht: een samenwerking van Provincie Zeeland, Impuls Zeeland, Stedin, Tennet, VNO-NCW Zeeland, Smart Delta Resources en North Sea Port.

Onze missie: jou handelingsperspectief bieden, ondanks de netcongestie

Of je nu je bedrijf wilt verduurzamen, uitbreiden of vestigen, wij streven ernaar toekomstbestendige oplossingen te realiseren die duurzame groei mogelijk maken.

Hoe kunnen we jou direct helpen?

Wij willen met jou meedenken over hoe de beperkingen van de netcongestie te omzeilen, van probleemanalyse tot het nemen van beslissingen en het initiëren van oplossingen.

Meer (contact)informatie over bijeenkomsten, workshops en updates over dit onderwerp en de aanpak in Zeeland vind je op de website van Impuls Zeeland