Together. Smarter.

“North Sea Port” is een descriptieve, geografische naam. Een naam die onze regio omschrijft, klaar en duidelijk. Maar ook een naam die ambitie en groei uitstraalt. Als North Sea Port plaatsen we onszelf in het hart van Europa.

Met “Together” in onze aspirationele baseline zetten we actief in op onze hechte samenwerking met onze klanten, havenbedrijven en stakeholders. “Together” geeft onze verankering weer en het belang van ons netwerk. Bovendien onderstreept dit waar North Sea Port zich onderscheidt: korte lijntjes met onze contacten. Dus ook op microniveau is “samen” een belofte die we kunnen waarmaken.

Met “Smarter” weerspiegelen we onze ambitie om in te zetten op innovatie en vernieuwend ondernemen. Het heeft ook een tikkeltje bravoure in zich zonder arrogant te worden. Maar het gaat niet alleen om ons, als North Sea Port, ook de meerwaarde voor onze klanten en andere betrokkenen is duidelijk: samenwerken met North Sea Port overstijgt de logistieke invulling. Klanten ondernemen er beter door.

De vormgeving van onze naam – de boogjes, gebaseerd op een radar - staat voor aspiratie en statement. Een vorm die samenwerking en dynamiek uitstraalt.