Nieuws

Jobbeurs in North Sea Port: bedrijven zoeken op dinsdag 12/12 naar nieuw talent

Gepubliceerd op vr 1 dec 2023
Ben je op zoek naar je eerste job of kijk je uit naar een nieuwe uitdaging? Op dinsdag 12 december op de Jobbeurs 'North Sea Port Talent' in Gent solliciteer je meteen. Twintig havenbedrijven, dienstverleners en uitzendkantoren hebben vacatures in de meest uiteenlopende beroepen en sectoren.

Metaalbewerking, motorenbouw, chemie, autoassemblage, voeding, vervoer, logistiek of goederenbehandeling, een job als technicus, laborant, bediende, ingenieur of jurist, grote internationale groepen of lokale spelers, in Vlissingen, Terneuzen of Gent … binnen North Sea Port vind je het allemaal. Met zijn meer dan 550 ondernemingen is de haven als industrieel platform, logistieke draaischijf en multimodaal verkeersknooppunt in Europa het kloppend hart van de Zeeuwse en Oost-Vlaamse economie.

Twintig bedrijven

Die ondernemingen hebben continu nieuwe medewerkers nodig. Op de Jobbeurs North Sea Port Talent gaan twintig werkgevers op zoek naar kandidaten om hun vacatures in te vullen. Je kan er met die bedrijven kennismaken en meteen het gesprek aangaan. Wie weet stap je met een nieuw contract op zak weer buiten.

De deelnemerslijst is een stevig staal van de bedrijvigheid in North Sea Port, die grensoverschrijdend Gent, Terneuzen en Vlissingen verbindt. Grote namen zoals ArcelorMittal Belgium, Cargill, Honda, StoraEnso Gent, Infrabel en Volvo Group Belgium (Trucks) staan er naast spelers als Gates Distribution Center, DFDS Belgium, Agaris, Syndus, Rousselot Gent, Ravago Logistic Terneuzen, Saybolt Belgium, Anglo Belgian Corporation, Aelterman, Unitron, SEA-Invest, SMEG, Tailormade Logistics. Met Randstad Nederland tekent ook de uitzendsector present.

Praktisch

De jobbeurs wordt georganiseerd door de Vlaamse en Nederlandse tewerkstellingsorganisaties VDAB en UWV, in samenwerking met de bedrijven in de haven en het havenbedrijf North Sea Port. Het evenement vindt plaats op dinsdag 12 december, van 13 tot 16 uur, in het Opleidingscentrum van de VDAB aan de Industrieweg 50 in Gent/Wondelgem.

Inschrijven doe je digitaal op de site van de jobbeurs. Na jouw inschrijving krijg je een bevestiging met de praktische afspraken. Vlot en duurzaam naar Wondelgem komen kan zowel met de wagen als met de fiets of het openbaar vervoer aan de hand van deze bereikbaarheidsbrochure.

Vragen? Stuur een e-mail.

De jobbeurs wordt georganiseerd door VDAB (Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling) in samenwerking met UWV (Nederlandse Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen).