Rondvaart Vlissingen

North Sea Port biedt rondvaarten aan in Vlissingen. De rondvaarten zijn gratis; inschrijven is wel verplicht. De rondvaarten worden verzorgd door rederij Denick op het schip de Denick II.

Vanwege de geldende coronamaatregelen in zowel België als Nederland, zijn de havenrondvaarten tot nader bericht geannuleerd. Inschrijven is op dit moment helaas niet mogelijk. 

De rondvaart in Vlissingen duurt ca 2,5 tot 3 uur. Na het passeren van de sluizen vaar je de Westerschelde op richting de Sloehaven in Vlissingen en Borsele waar je door de havens/dokken vaart. Er is een toelichting door een gids over wat je allemaal ziet en hoort. Van (nieuwe) bedrijven tot aan historische en nieuwe ontwikkelingen. 

Programma en inschrijven

12.45 uur

Inschepen aan de Binnenhaven, Stationsplein (schuin tegenover het NS-station in Vlissingen. Parkeren bij het NS-station is gratis.

13.00 uur

Afvaart en passeren sluizen. 

15.30 - 16.00 uur

Einde rondvaart. 

 Inschrijven rondvaart Vlissingen 

 Praktische informatie 

  • Particulieren kunnen inschrijven met maximaal 10 personen. 
  • Vanaf 11 personen kan je je registreren als groep/vereniging. 
  • Hulp- en geleide honden worden toegelaten. Aan boord is een invalidentoilet. 
  • Aan boord is catering aanwezig, gelieve niet jouw eigen drank of eten mee te nemen. 

Maatregelen coronavirus

De Belgische en de Nederlandse regering hebben maatregelen getroffen om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. North Sea Port volgt deze maatregelen op de voet. 

Alle rondvaarten zijn tot nader bericht gecanceld. Ook het Havenhuis aan de Graslei in Gent is tot nader bericht gesloten. 

Een overzicht van alle maatregelen die wij als havenbedrijf hebben genomen kun je terugvinden op de pagina coronavirus.