Tarieven en voorwaarden

Voor iedereen die samenwerkt met North Sea Port zijn er bepaalde voorwaarden. Voor scheepvaart, investeerders, ondernemers of andere bedrijven zijn er afzonderlijk bepalingen. Het grensoverschrijdende havengebied kent vanaf 2021 dezelfde tarieven voor de scheepvaart . Bekijk hieronder het volledige overzicht van tarieven en algemene voorwaarden.

Algemene Voorwaarden en Tarieven scheepvaart

Voor het gebruik van onze haveninfrastructuur zijn er bij North Sea Port algemene voorwaarden en tarieven van toepassing.

Om u een optimale service te bieden, hanteren we dezelfde tarieven voor het hele grensoverschrijdende havengebied van North Sea Port (van Vlissingen over Terneuzen tot Gent).

Als klant ontvangt u één factuur voor al uw handelsverrichtingen binnen ons havengebied. Bovendien kunt u genieten van bepaalde kortingen en gebruik maken van diverse abonnementen.

Door verschillen in wetgeving is er voor het Nederlandse en het Belgische deel van ons havengebied een apart tariefreglement beschikbaar.

Raadpleeg onze tarieven hieronder.

Vlissingen en Terneuzen

 

Gent

 
 

Voor het inschatten van de tarifering kun je de goederenlijst bekijken. 

Voor meer informatie of met vragen kun je terecht bij North Sea Port via e-mailadres: tariefreglement@northseaport.com 

 

Kortingen zeevaart

Voor zeeschepen in North Sea Port kunnen een aantal kortingen van toepassing zijn.

Bekijk hier alle informatie. 

Algemene Voorwaarden Gronduitgifte

North Sea Port heeft voor de uitgifte van gronden algemene voorwaarden opgesteld voor zowel huur als erfpacht. 

Vlissingen en Terneuzen

De voorwaarden zijn in de loop der jaren telkens aangepast, de laatste versie (2014) is hieronder geplaatst, daaronder vind je eerdere versies. 

Gent

Algemene Inkoopvoorwaarden

Voor alle leveranciers, aannemers, bedrijven en andere zakenpartners waar North Sea Port zaken mee doet, zijn er Algemene Inkoopvoorwaarden van toepassing. Hierin zijn algemene bepalingen terug te vinden en bepalingen met betrekking tot het leveren van goederen en diensten. 

Algemene Voorwaarden en bepalingen Graafwerk en werkzaamheden kabels & leidingen

Voor graafwerk en het leggen, spannen, wijzigen, behouden of opruimen van kabels of leidingen in North Sea Port zijn de 'Algemene Voorwaarden en bepalingen Graafwerk en werkzaamheden kabels & leidingen' van toepassing. Hierin staat onder meer aan welke termijnen je bent gebonden en aan welke inhoud ingediende plannen moeten voldoen. Deze voorwaarden en bepalingen zijn alleen van toepassing voor het Nederlandse deel van North Sea Port.