Jobs

Job: Werftoezichter

Port Infra
Wil jij jouw expertise in civiele techniek gebruiken in een technische omgeving waar je zelf de touwtjes in handen kan nemen? Wil je jouw steentje bijdragen aan de toekomstbestendige infrastructuur binnen onze haven? Dan is deze job wellicht iets voor jou!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Werftoezichter:

Als Werftoezichter / Operationeel Assetmanager speel je een essentiële rol bij het succesvol realiseren van onze infrastructuurprojecten. Samen met je collega’s draag je de verantwoordelijkheid voor het beheer en onderhoud van bestaande infrastructuur in een deel van het havengebied, evenals voor de uitvoering van nieuwe infrastructuurprojecten, zoals kades, steigers, wegen, kaaibevloeringen, spoor, riolering, elektrische objecten, bermen en gronddepots . Met jouw expertise in civiele techniek ondersteun je de assetmanagers/projectleider en draag je zorg voor een correcte voorbereiding, planning en uitvoering van de werkzaamheden, met aandacht voor veiligheid en kwaliteit.

 Jouw verantwoordelijkheden:

 • Je werkt mee aan het opstellen van beheer- en onderhoudsplannen, waarbij je nauw samenwerkt met aannemers, ingenieurs en andere belanghebbenden om een vlotte voortgang van het project te waarborgen.
 • Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, opvolging en controle van onderhoud, renovatie of nieuwbouw. Hierbij kun je denken aan het bouwrijp maken van terreinen, de aanleg van wegen en de renovatie van sporen, kaaibevloeringen en kades, met speciale aandacht voor milieu- en veiligheidsaspecten.
 • Je deelt en actualiseert kennis over het gebied, rapporteert over onderhoudswerken en vervangingsinvesteringen aan collega's en binnen het assetmanagementsysteem.
 • Je voert inspecties zelf uit of laat deze uitvoeren, verricht plaatsbeschrijvingen en metingen.
 • Je onderhoudt contacten met alle relevante actoren en bent verantwoordelijk voor het opstellen en bijhouden van technisch-administratieve dossiers en geografische infrastructuurdata.
 • Je controleert bouwwerven van bedrijven, volgt de verkeersveiligheid op en zorgt ervoor dat bedrijven de openbare wegen schoon houden na (grond)transporten.

Waarom jij bij ons wilt werken

North Sea Port is een Europese tophaven die altijd in beweging is. We dragen actief bij aan de groei en ontwikkeling van onze regio en de veiligheid binnen ons havengebied – en we doen dat met de blik vooruit.

Om onze ambities te realiseren hebben we een topteam van #grensverleggers aan boord. Maar waarom kiezen zij elke dag opnieuw voor North Sea Port?

 • We bieden een unieke werkomgeving in een interessante en grensoverschrijdende context waarbij we je beloven dat je impact kunt creëren: zowel binnen de organisatie, op economisch-maatschappelijk vlak én op jouw loopbaan. Want kansen grijpen en kansen creëren, dat doen #grensverleggers.
 • We werken met toffe collega’s, staan in voor een dynamische werkomgeving én bieden tegelijkertijd een warme en open sfeer met respect voor elkaar. 
 • We bieden een aantrekkelijk salarispakket dat passend is bij je opleiding en ervaring, maar bieden ook interessante secundaire voorwaarden die bijdragen aan jouw welzijn en ontwikkeling. 

Wil je alle redenen ontdekken om voor North Sea Port te werken? 

Jij bent de #grensverlegger die wij zoeken:

 • Je hebt een bachelor of werk- en denkniveau (diploma en/of gelijkwaardig door ervaring) en bij voorkeur een afgeronde relevante opleiding in bouwkunde.
 • Je hebt kennis van AutoCAD en bij voorkeur van GIS en veiligheidsrichtlijnen.
 • Je bent een teamspeler die op een positief-kritische manier meedenkt over oplossingen en daarbij verschillende belangen weet te integreren.
 • Je bent communicatief en administratief sterk.
 • Vanuit jouw expertise weet je beslissingen te nemen en werk je resultaatgericht.

Klaar om samen grenzen te verleggen? Kom dan bij ons aan boord! 

Klaar om samen grenzen te verleggen? Wacht dan niet af, vul onderstaand sollicitatieformulier in en wij gaan er mee aan de slag!

Dit is onze standaardprocedure. Indien vereist voor de vacature, kan deze procedure aangepast worden.

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen over de arbeidsvoorwaarden of de selectieprocedure?

Heb je nog vragen over de job zelf?

#grensverleggers