Jobs

Job: Beleidsadviseur Haveninfrastructuur

Port Infra; Team Kennis en Beleid

Ben jij klaar om als Beleidsadviseur Haveninfrastructuur jouw kennis en expertise in te brengen in ons dynamisch Kennis & Beleidsteam? Wil jij de drijvende kracht zijn achter de ontwikkeling van de haveninfrastructuur en het haveninfrastructuurbeleid mee vormgeven? Klinkt dit als een uitdaging die bij jou past? Dan ben jij misschien wel de ideale kandidaat!

Wij zijn op zoek naar een Beleidsadviseur Haveninfrastructuur om ons topteam van #grensverleggers te versterken! 

Als Beleidsadviseur Haveninfrastructuur maak je deel uit van het nieuw opgerichte team Kennis & Beleid binnen de afdeling Port Infra. Samen met de collega’s speel je een sleutelrol in tal van interessante infrastructuur beleidsthema’s zoals veiligheid, duurzaamheid, life cycle management, sensortechnologieën, kengetallen/ramingen, 3D BIM en algemene standaardisatie.

 • Je staat in voor de optimalisatie, ontwikkeling en implementatie van het beleid voor de afdeling Port Infra en houdt hierbij rekening met de organisatiedoelstellingen en andere vakgebieden;
 • Je bent het aanspreekpunt inzake kennis & beleid en adviseert de in- en externe organisatie;
 • Je draagt actief bij aan de kennisontwikkeling en interne kennisdeling op het gebied van Port Infra activiteiten en borgt dat de nieuwe en bestaande assets continu voldoen aan geldende wet- en regelgeving;
 • Je vervult een projectleiders- of programmamanagers rol om het beleid te ontwikkelen en te implementeren. Daarbij stuur je multidisciplinaire teams aan bestaande uit collega’s vanuit diverse afdelingen zoals Finance, Port Operations en Commercial Affairs;
 • Je volgt interne en externe ontwikkelingen op en weet een (kennis)netwerk op te bouwen met overheden, kennisinstanties en stakeholders;
 • Je vertegenwoordigt North Sea Port op externe (landelijke) fora. Je detecteert opportuniteiten en risico’s en vertaalt dit naar beleid en concrete acties voor North Sea Port.

Waarom jij bij ons wilt werken:

North Sea Port is een Europese tophaven die altijd in beweging is. We dragen actief bij aan de groei en ontwikkeling van onze regio en de veiligheid binnen ons havengebied – en we doen dat met de blik vooruit.

Om onze ambities te realiseren hebben we een topteam van #grensverleggers aan boord. Maar waarom kiezen zij elke dag opnieuw voor North Sea Port?

 • We bieden een unieke werkomgeving in een interessante en grensoverschrijdende context waarbij we je beloven dat je impact kunt creëren: zowel binnen de organisatie, op economisch-maatschappelijk vlak én op jouw loopbaan. Want kansen grijpen en kansen creëren, dat doen #grensverleggers.
 • We werken met toffe collega’s, staan in voor een dynamische werkomgeving én bieden tegelijkertijd een warme en open sfeer met respect voor elkaar.
 • We bieden een aantrekkelijk salarispakket dat passend is bij je opleiding en ervaring, maar bieden ook interessante secundaire voorwaarden die bijdragen aan jouw welzijn en ontwikkeling.

Wil je alle redenen ontdekken om voor North Sea Port te werken?

Ontdek ze hier

Jij bent de #grensverlegger die wij zoeken:

 • Je beschikt over hbo/bachelor of academisch werk- en denkniveau en hebt een relevante opleiding afgerond.
 • Je hebt ervaring met projectmatig werken en het aansturen van een projectteam.
 • Je toont interesse voor het ruimere beleidskader waarbinnen je jouw opdrachten realiseert en reageert adequaat op vragen vanuit de collega’s over beleid of kennis.
 • Je bent communicatief sterk en een echte teamspeler, daarnaast beschik je over het talent anderen te kunnen enthousiasmeren en overtuigen en heb je een kritische blik.

Klaar om samen grenzen te verleggen? Kom dan bij ons aan boord! 

Klaar om samen grenzen te verleggen? Wacht dan niet af, vul onderstaand sollicitatieformulier in en wij gaan er mee aan de slag!

Solliciteer nu

*Dit is onze standaardprocedure. Indien vereist voor de vacature, kan deze procedure aangepast worden.

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen over de arbeidsvoorwaarden of de selectieprocedure? Neem contact op met

Anne Onstenk (HR Business Partner) 

Heb je nog vragen over de job zelf? Neem contact op met

Peter Adriaanse (Manager Port Infra Assetmanagement)

Cor van de Woestijne (Manager Port Infra Projects)