Nieuws

Dokwerkers gezocht in Gent om schepen te lossen en te laden

Gepubliceerd op zo 25 jun 2023
De stouwers in het Gentse deel van North Sea Port zoeken 30 havenarbeiders. Die staan in voor het laden en lossen van de schepen die in de tiende haven van Europa aanmeren.

Havenarbeiders/dokwerkers zijn dé belangrijkste schakel in de logistieke keten van de haven en dragen zo bij aan de groei van North Sea Port als essentiële speler in de internationale handel.

Het is de CEPG die een 30-tal enthousiaste medewerkers zoekt om als havenarbeider aan de slag te gaan. De CEPG is het erkende orgaan van de werkgevers in de haven in Gent die op havenarbeiders een beroep doen. 

Techniek, kwaliteit en veiligheid

De CEPG is op zoek naar mensen met aanleg voor techniek, kwaliteit en veiligheid. Wie aanvaard wordt, zal na een interne veiligheidsopleiding instaan voor het laden en lossen van de schepen. Bovendien maak je kans om reeds na een korte inwerkperiode door te groeien naar andere functies zoals chauffeur, kraanman of leidinggevende foreman.

Aangezien havenarbeiders aan de slag gaan bij de verschillende stouwers in de haven is elke dag anders en vergaar je waardevolle ervaring in de verschillende werkomgevingen. Als havenarbeider kom je terecht in een uitdagende omgeving waarin je actief betrokken wordt bij het werk. 

Solliciteren is eenvoudig 

Op de website van de CEPG vind je de vacature en de volledige functieomschrijving. Een mooie kans voor wie zijn carrière in de haven een boost wil geven!