Nieuws

North Sea Port sponsort Europees Kampioenschap volley Dames 2023 in Gent en Brussel

Gepubliceerd op di 11 jul 2023
Het havenbedrijf North Sea Port is de nieuwe Premium sponsorpartner van het Eurovolley Women 23 kampioenschap. De naam North Sea Port zal onder meer op de shirts van de Belgische ploeg Yellow Tigers prijken.

Het Europees kampioenschap volley voor vrouwen vindt plaats in Gent en Brussel tussen 16 augustus en 3 september. De groepsfase vindt plaats in Gent waar de Belgische Yellow Tigers het opnemen tegen Polen, Servië, Oekraïne en Slovenië.

North Sea Port wordt Premium sponsor van het EK en zal onder meer shirtsponsor van de Belgische Yellow Tigers zijn, naast de Nationale Loterij.

Samenwerking in Europa

Als belangrijk Europees knooppunt hecht North Sea Port veel waarde aan samenwerking in Europa. "North Sea Port is immers een Europese tophaven en de thuisbasis van 550 topbedrijven. We aarzelden dan ook niet om ons met topteams te engageren voor dit Europese evenement. De stad Gent als podium voor de ambitieuze en getalenteerde Belgische Yellow Tigers, maar ook als een van de centrale knooppunten van onze Vlaams-Nederlandse haven die zich uitstrekt van Vlissingen tot Gent - dat maakt het natuurlijk uniek. Daarom hebben we ons enthousiast aangemeld als sponsor en steunen we het Europees Kampioenschap om de gemeenschappelijke waarden van gelijkheid, teamgeest en inclusie te promoten. Want dat is waar wij voor staan: ‘Together, smarter’ is niet voor niks onze leuze,” aldus Daan, CEO van North Sea Port.

Ook Geert de Dobbeleer, algemeen directeur van Topvolley Belgium en Volley Vlaanderen verheugt zich op de samenwerking: “We zijn erg tevreden met de komst van een wereldspeler als North Sea Port voor dit Europees Kampioenschap vrouwen. We delen dezelfde waarde: inclusie, teamgeest, duurzaamheid en fair play. Volleybal is de tweede teamsport in Vlaanderen, de derde in Wallonië en de komst van North Sea Port is een meerwaarde om de sport naar een hoger niveau te brengen.

Foto: Volley Vlaanderen